Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τη στήριξη του Μακρόν στην Ελλάδα, για το χρέος, μετέφερε ο Γάλλος πρέσβης - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τη στήριξη του Μακρόν στην Ελλάδα...

Ο Christophe Chantepy επισκέφτηκε τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη

Τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη επισκέφτηκε ο Γάλλος πρέσβης στην Ελλάδα, Christophe Chantepy, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί τη Δευτέρα και την Τρίτη στην πόλη. Τον πρέσβη στο Δημαρχείο συνόδευε η πρόξενος της Γαλλίας στην Πάτρα.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο αντρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ έγινε και η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων με τον Κώστα Πελετίδη να προσφέρει στον πρέσβη το βιβλίο για την ιστορία της Πάτρας.

Ο Γάλλος πρέσβης χρησιμοποιεί με μεγάλη ευχέρεια την Ελληνική γλώσσα και δήλωσε βγαίνοντας από την συνάντηση με τον Κώστα Πελετίδη, τη στήριξη του νεοεκλεγέντα προέδρου της Γαλλίας, Μακρόν, στα ζητήματα της Ελλάδας και ειδικά στο κομμάτι του χρέους.

Ο πρέσβης είναι γνώστης των προβλημάτων, ειδικά οικονομικού χαρακτήρα, που υπάρχουν στην χώρα μας αυτήν την περίοδο και επιβεβαίωσε την καλή σχέση των δύο χωρών, για ακόμα μία φορά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δήμαρχος Πατρέων, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την επαφή του με τον πρέσβη, ενώ τόνισε πως οι δύο πλευρές παραμένουν σε επικοινωνία για περαιτέρω συνεργασία σε πολιτιστικά και τουριστικά ζητήματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις