Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Σήμερα οι αγώνες στη μνήμη της Αλέκας Σιούλη

Στίβος: Σήμερα οι αγώνες στη μνήμη της Α...

Στις 4 το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Οι αθλητές της Παναχαϊκής, αλλά και από τις υπόλοιπες πατρινές ομάδες θα τιμήσουν σήμερα την μνήμη της  Αλέκας Σιούλη, η οποία δεν είναι πλέον στη ζωή. Η Αλέκα Σιούλη ήταν προπονήτρια της Παναχαϊκή για 26 περίπου χρόνια και πανηγύρισε με τα "κοκκινόμαυρα" πολλές επιτυχίες.

Φέτος είναι ο δεύτερος χρόνος που δεν βρίσκεται κοντά μας η αγαπητή προπονήτρια και σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, θα πραγματοποιηθούν αγώνες στην μνήμη της από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου και την Παναχαϊκή.

Στις γυναίκες για την Παναχαϊκή θα συμμετάσχουν οι Κατερίνα Κυριακοπούλου, Ανδριάννα Χείρα, Μαρία Κερασιώτη, Γιουλιάννα Γιάχο, Ρένια Ράπτη, Μαριλένα Πολυβακίδη και Ηρώ Ζαπάντη.

Επίσης θα αγωνισθούν οι Στάθης Τσιτσιβός, Γιώργος Σταθόπουλος, Μάριος Ρηγάτος, Δημήτρης Μπούμης, Γρηγόρης Οικονόμου, Γιώργος Κορφιάτης, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, Στράτος Τσιργιάννης, Νίκος Σπανός και Παναγιώτης Καρναμπατίδης.

Τέλος για τους μικρούς θα πάρουν μέτος οι Δημήτρης Χασαπίδης και Κωνσταντίνος Φραγούδης, ενώ για τους Παγκορασίδες οι Μαρία Κόκα, Δανάη Αθανασοπούλου, Μαρία Μιχαλοπούλου και Ναταλία Ζαπάντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Στις 14 Μαΐου οι αγώνες στίβου στη μνήμη της Αλέκας Σιούλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports