Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ OSCAR DE LA RENTA ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επώνυμες τουαλέτες και δαφνοστέφανα

Συμπολίτισσες από το πατρινό παράρτημα του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου «Καλλιπάτειρα» έδωσαν το παρών στο αθηναικό ξενοδοχείο Intercontinental το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε μια ακόμα φιλανθρωπική συγκέντρωση μόδας και κοινωνικής ευαισθησίας. Με επικεφαλής τη συντονίστρια του παραρτήματος Μαρία Μανουσάκη, οι Αγγελική Μαλλιώρη, Ελλη Χουλιάρα, Ολυμπία και Εύη Πασσά χειροκρότησαν το σόου του διάσημου, αριστοκρατικού οίκου Oscar de la Renta, με στόχο την ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη τον Ιούνιο.

Όπως πάντα, ο απίστευτα σικ αμερικάνικος οίκος Oscar de la Renta παρουσίασε διαχρονικά κομψές βραδινές τουαλέτες και νυφικά φορέματα,  με εξαιρετικά βραδινά υφάσματα  και κυρίαρχους τόνους το κόκκινο, το μαύρο, το μπλε-μοβ και το λευκό. Οι  μαγευτικές κεντημένες λεπτομέρειες σε συνθέσεις λουλουδιών αλλά και τα λαμπερά πετράδια πάνω σε τούλι κυριάρχησαν σε στράπλες ή έξωμα μάξι με έντονη μέση, αλλά και σε πιο αέρινα αμπιγέ χιτώνια. Το γυναικοκρατούμενο κοινό στην κεντρική, κατάφωτη σάλα του ξενοδοχείου, δεν παρακολούθησε μόνο επαγγελματίες μοντέλα να παρελαύνουν αλλά και τις όμορφες Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη, Εύη Μωραϊτίδου και Μορφούλα Ντώνα. Τα ρούχα συνόδευαν τα ξεχωριστά κοσμήματα των νέων συλλογών Kk Cuban Dream Line, Fashionably Silver και Glow Rays με την υπογραφή της Folli Follie, τα οποία είχαν εκτεθεί και σε προθήκες και tablets στην είσοδο της εκδήλωσης.

Όλες οι καλεσμένες παρέλαβαν πολυτελή gift bags με δώρα από τη Molton Brown και τη Shiseido, η οποία επιμελήθηκε και το μακιγιάζ του σόου. Οικοδέσποινα και όπως πάντα στο επίκεντρο της προσοχής η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» και πρέσβειρα του ευ αγωνίζεσθαι Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με την πατρινή συντροφιά Καλλιπάτειρων. Δείτε στιγμιότυπα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View