Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ ΚΑΙ ΠΟΠΙ ΝΤΕΛΕΒΙΝ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΡΘΟΥΡΟ» (ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ). ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ ΚΑΙ ΠΟΠΙ ΝΤΕΛΕΒΙΝ ΗΘΟΠΟΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο εκράν οι φίλοι fashion icons του Γκάι Ρίτσι

Tα βρετανικά και διεθνή  fashion icons Ντέιβιντ Μπέκαμ και Πόπι Ντελεβίν κάνουν «περάσματα» στον «Βασιλιά Αρθούρο» του Γκάι Ρίτσι, που «στάθμευσε» και στα πατρινά σινεμά. Μάλιστα, στο πλευρό των πρωταγωνιστών Τσάρλι Χάναμ, Τζουντ Λο, Ερικ Μπάνα, ο σούπερ σταρ της μπάλας εμφανίζεται «μεταμορφωμένος» σε πολεμιστή  με σημαδεμένο πρόσωπο και στραβή μύτη, ενώ η βρετανίδα φωτομοντέλο κυκλοφορεί με μεσαιωνική τιάρα.

Στην πολύκροτη πρεμιέρα του φιλμ στο Λονδίνο, Μπέκαμ και Ντελεβίν εισέπραξαν τα περισσότερα φλας με τον κόσμο να ζητωκραυγάζει. Τον 42χρονο Μπέκαμ (με κοστούμι Ralph Lauren) συνόδευε στη Leicester Square ο γιος του Μπρούκλιν ενώ οι αγκαλιές με τον «κολλητό» του φίλο Γκάι Ρίτσι και τον ωραίο Τσάρλι Χάναμ ήταν συνεχείς.

Η Ντελεβίν έδωσε το παρών με μεταξωτό τιρκουάζ φόρεμα με πελώρια σκισίματα που αποκάλυπταν τα ψιλόλιγνα πόδια της και αλογοουρά.Στο red carpet έδωσε το παρών και ο γιος του Γκάι Ρίτσι και της Μαντόνα.

Οι πρώτες εντυπώσεις λένε πως ο νέος «Βασιλιάς Αρθρούρος» εκμοντερνίζει το μύθο του Εξκάλιμπερ με αισθητική βίντεο-κλιπ, γρήγορο μοντάζ σκηνών, νεωτεριστικό χιούμορ και πολλά θεαματικά εφέ χωρίς όμως βαρύγδουπες προθέσεις. Στην πόλη μας παίζεται και στα Oden της Βέσο και στο Πάνθεον της Γούναρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View