Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στο Δημοτικό Συμβούλιο οι καρναβαλιστές για τις πρώην αποθήκες του ΑΣΟ – ΔΕΙΤΕ LIVE

Πάτρα:Στο Δημοτικό Συμβούλιο οι καρναβαλ...
Βγενόπουλος Φάνης

Τα μέλη των πληρωμάτων έχουν κινητοποιηθεί καθώς διαφωνούν με το σχεδιασμό του Δήμου

Αναστάτωση στους καρναβαλιστές, έχουν προκαλέσει οι σχεδιασμοί της δημοτικής Αρχής της Πάτρας, για το ακίνητο των παλαιών αποθηκών του ΑΣΟ. Ο χώρος χρησιμοποιείται από τα πληρώματα του καρναβαλιού, ως εργαστήριο για την κατασκευή αρμάτων και στολών, αλλά εκεί ο Δήμος σχεδιάζει να δημιουργήσει θεατρική σκηνή περίπου 400 θέσεων.

Παρακολουθήστε απ’ ευθείας τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τα πληρώματα και που θα εγκατασταθούν. Το θέμα της αξιοποίησης των πρώην αποθηκών του ΑΣΟ συζητείται στις 4.30 σήμερα το μεσημέρι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, όπου θα τεθεί προς έγκριση η πρόταση για την ένταξη του έργου «Μετατροπή εγκαταστάσεων Α.Σ.Ο. σε εκθεσιακό χώρο», προϋπολογισμού 7.900.000€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Εθνικό Σκέλος).

Το θέμα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, έχει κινητοποιήσει τους καρναβαλιστές, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν σήμερα στη συνεδρίαση για να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ τους για τη στάση που θα τηρήσουν στη συνεδρίαση, ενώ χθες έγινε και συνάντηση  των πληρωμάτων για το θέμα.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική Αρχή, έχει δηλώσει την πρόθεσή της, να διώξει τους καρναβαλιστές από τις πρώην αποθήκες του ΑΣΟ.

Ήδη από τον Φεβρουάριο του 2015 ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, είχε επισκεφθεί – πριν το καρναβάλι – τα πληρώματα στις αποθήκες του ΑΣΟ και τους είχε ανακοινώσει τις προθέσεις της δημοτικής Αρχής. Τότε υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους καρναβαλιστές, καθώς δεν υπήρξε μέριμνα για το που θα μετεγκατασταθούν.

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικό θέατρο στις παλιές αποθήκες του ΑΣΟ "θέλει" ο δήμος Πατρέων - Ψάχνουν για τα κονδύλια ανακατασκευής του κτιρίου

Πάτρα: Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η μετατροπή εγκαταστάσεων Α.Σ.Ο. σε εκθεσιακό χώρο

Πρώτη ενημέρωση: 14:28

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις