Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Προκαταρκτική εξέταση για τον 16χρονο Βούλγαρο - Τα ευρήματα της νεκροψίας

Δυτική Ελλάδα: Προκαταρκτική εξέταση για...

Εξετάζονται οι συνθήκες νοσηλείας του στον Πύργο πριν διακομιστεί στη ΜΕΘ Πατρών όπου κατέληξε

Προκαταρκτική εξέταση, έχει ήδη διαταχθεί από το Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλο προκειμένου να διερευνηθούν όλα όσα καταγγέλλονται από τη μητέρα 16χρονου αγοριού που νοσηλεύτηκε για δυο ημέρες μετά από τροχαίο ατύχημα στο Νοσοκομείο Πύργου και εν συνεχεία διακομίστηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» όπου και κατέληξε.

Πάτρα: Σκληρές εικόνες στο ΠΓΝΠ- Έβαλε την κάσα με το μονάκριβο γιο της σε μινι βαν κι έφυγε- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Η Διοίκηση και το προσωπικό του ΓΝ Ηλείας - ΝΜ Πύργου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του 16χρονου Χρίστοσλαβ Βιολέτοφ του Χρήστοφ που κατέληξε στο ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Ο άτυχος νέος εισήχθη στη ΝΜ Πύργου το βράδυ του Μ. Σαββάτου και διακομίστηκε στην Πάτρα το πρωί της Τρίτης του Πάσχα αφού πρώτα διασωληνώθηκε. Για τις συνθήκες νοσηλείας στη ΝΜ Πύργου και όσα καταγγέλλονται από τη μητέρα του έχει ήδη διαταχθεί Προκαταρκτική Εξέταση».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, ο 16χρονος έφερε σοβαρές κακώσεις εγκεφάλου και πολλαπλές θλάσεις. Δεν είναι όμως δυνατόν εκ των υστέρων να εκτιμηθεί αν τα τραύματά του ή όχι επιδεινώθηκαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις