Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Η ΑΕΚ άφησε εκτός πλέι-οφ τον ΠΑΟΚ-Πέρασε και ο Διομήδης

Χάντμπολ: Η ΑΕΚ άφησε εκτός πλέι-οφ τον ...

Ισόπαλο 24-24 έληξε το ντέρμπι των δικεφάλων στη Θεσσαλονίκη

Εκτός τελικής τετράδας της Α1 χάντμπολ των ανδρών έμεινε ο ΠΑΟΚ, που παραχώρησε ισοπαλία 24-24 στην ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε την Ενωση στη Β΄ φάση, και μάλιστα ως δεύτερη, μαζί με τον ΑΣΕ Δούκα και τον Διομήδη Αργους, που πέτυχαν αναμενόμενες νίκες.

Η μάχη των «Δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη είχε δραματική εξέλιξη, καθώς οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν 15-9, όμως οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν και ισοφάρισαν 20-20, πετυχαίνοντας έξι αναπάντητα γκολ!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε ξανά 24-22, αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Γεωργιάδη, περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη, και κράτησε τον πολύτιμο βαθμό στο τέλος.

Στη Β΄ φάση ο ΙΕΚ Ξυνή μπαίνει με μεγάλο προβάδισμα (οι ομάδες μεταφέρουν το ήμισυ της βαθμολογίας που συγκέντρωσαν στην κανονική περίοδο) και ουσιαστικά έχει ήδη εξασφαλίσει τη πρόκρισή του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ, ΑΣΕ Δούκα και Διομήδης ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, όμως η Ενωση που υπερτερούσε στην τριπλή ισοβαθμία (χάρη στις δύο νίκες της επί της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων) θα έχει το πλεονέκτημα να υποδεχθεί τους δύο άμεσους αντιπάλους της και άρα προβάλλει ως φαβορί για το δεύτερο εισιτήριο των τελικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάντμπολ: Έκλεισε ιδανικά η σεζόν για το Σεριφάτο Αιγίου


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports