Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαρία Πολύζου στο thebest.gr: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έτρεχα,μου άρεσε αυτή η εκπληκτική ελευθερία του σώματος και του νου»

Μαρία Πολύζου στο thebest.gr: «Από τότε ...
Μάτσας Ηλίας

Η κορυφαία μαραθωνοδρόμος επιστρέφει στην Πάτρα με "Έναν γίγαντα που τον έλεγαν Μ.Π."

Η Μαρία Πολύζου επιστρέφει στην Πάτρα ως Γίγαντας! Η  σπουδαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος επισκέπτεται τη γενέτειρά της για να παρουσιάσει το βιβλίο που έγραψε γι’ αυτήν, η Μάγδα Κωστοπούλου Μπέριου. Ο «γίγαντας που τον Έλεγαν Μ.Π.» είναι ένα «παραμύθι» για μεγάλους και παιδιά, το οποίο βασίζεται στη ζωή και τις επιτυχίες της Μαρίας Πολύζου. Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο «Βυζαντινό» το Σάββατο 22 Απριλίου, στις 6 μ.μ.

Η κορυφαία Πατρινή μαραθωνοδρόμος με αυτήν την αφορμή στο  μίλησε στο  thebest.gr: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έτρεχα , μου άρεσε αυτή η εκπληκτική ελευθερία του σώματος και του νου που με έκανε να νιώθω υπέροχα και ευτυχισμένη. Από πολύ μικρή μου άρεσε να ονειρεύομαι και μετά να δουλεύω σκληρά για να πραγματοποιήσω τους στόχους μου.

Ποτέ όμως δεν ονειρεύτηκα ότι η ζωή μου θα γινόταν παραμύθι και θα επέστρεφα στην Πάτρα ως «Γίγαντας». Είναι τόσο όμορφο που θα συναντήσω όλους τους ανθρώπους που τρέχαμε μαζί που κάναμε τα πρώτα μας χιλιόμετρα , που ιδρώσαμε μαζί και γελάσαμε και νικήσαμε αγώνες και ηττηθήκαμε και μοιραστήκαμε μοναδικές στιγμές.

Είμαι συγκινημένη που στο πάνελ των ομιλητών θα είναι ο πρώτος μου προπονητής ο κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος που του χρωστάω πολλά , ο κ. Πετρόπουλος ,που τον θυμάμαι με να τον κοιτώ με θαυμασμό, όχι μόνο για το ύψος του , αλλά και για τις τεράστιες επιτυχίες των αθλητών του στο Μπάσκετ , ο κ. Βαγγέλης Τζελάτης, που με γνωρίζει από μικρό κοριτσάκι, ο κ. Παναγιώτης Φαφούτης καταξιωμένος στον χώρο του σκηνοθέτης αλλά και η κ. Συγγραφέας του βιβλίου κ. Μάγδα Κωστοπούλου – Μπέριου, που εμπνεύστηκε αυτήν  την ιστορία από την ζωή μου και το παρουσιάζει με τόσο μοναδικό και τρόπο που είναι απόλυτα μα απόλυτα αληθινή η ιστορία αυτή.

Θα είναι όμως εκεί κοντά μου η οικογένεια μου , η μητέρα μου , τα αδέλφια μου και τα υπέροχα ανίψια μου που είναι τόσο όμορφο και σχεδόν παραμυθένιο να μοιράζομαι αυτήν την στιγμή μαζί τους.

Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστώ όλους και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη να σας συναντήσω όλους σας. Ευχαριστώ πολύ το thebest.gr και εσάς, που πάντα είναι δίπλα μου, υποστηρίζοντας τις μαραθώνιες προσπάθειες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κωνσταντίνα Τσίχλα, για τον συντονισμό όλης της εκδήλωσης , και πρέπει να πούμε ότι μέρος των εσόδων πηγαίνει στο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και έχουν ανάγκη εθελοντή δότη μυελού των οστών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports