Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ενόργανη: Στον τελικό των κρίκων Πετρούνιας και Κωνσταντινίδης

Ενόργανη: Στον τελικό των κρίκων Πετρούν...

Του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Κλούζ

Διπλή ήταν η επιτυχία της ελληνικής ομάδας στη σημερινή πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στο Κλουζ της Ρουμανίας. Κι αν ο Ολυμπιονίκης του Ρίο δεν είχε κανένα πρόβλημα και προκρίθηκε με την υψηλότερη βαθμολογία, η πρόκριση του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη είχε αγωνία έως την τελευταία στιγμή.

Με άνεση λοιπόν ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε το πρόγραμμά του στους κρίκους (με συντελεστή δυσκολίας 6,30) και το ίδιο... άνετα πήρε τους 15.366 βαθμούς, που του έδωσαν την 1η θέση στον προκριματικό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αρμένιος Αρτούρ Τοβμασιάν, που προκρίθηκε ως 2ος, βρέθηκε αρκετούς βαθμούς πίσω (15,033) κι έτσι ο Έλληνας γυμναστής οδεύει ολοταχώς για τον τρίτο διαδοχικό ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Κωνσταντινίδης πραγματοποίησε επίσης μια εξαιρετική εμφάνιση (συντελεστής δυσκολίας 6,00) και με 14,700 βαθμούς περίμενε ως την τελευταία στιγμή να δει αν θα βρίσκεται στην 8άδα του τελικού. Και στο τέλος προκρίθηκε ως 8ος. Έτσι, στον τελικό των κρίκων το Σάββατο θα υπάρχει διπλή ελληνική παρουσία.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε ο Βλάσης Μάρας. Ο 33χρονος ρέκορμαν μεταλλίων της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στην πρώτη εμφάνιση μετά το Ρίο, είχε ένα μοιραίο λάθος στο μονόζυγο, έχασε την μπάρα στο πέταγμά του και μοιραία έχασε και την πρόκριση στον τελικό.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ηλιόπουλος στο δίζυγο περιορίστηκε στους 13,633 β., ο Γιώργος Χατζηευσταθίου στον πλάγιο ίππο έμεινε στους 13,766 β. και ο πρωτοεμφανιζόμενος στο θεσμό Αντώνης Τανταλίδης στις ασκήσεις εδάφους πήρε 13,966 β. και στον πλάγιο ίππο 13,800 β. κι έτσι άπαντες αποκλείστηκαν από τους τελικούς των οργάνων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν χρόνο αήττητος ο Λευτέρης Πετρούνιας


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports