Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 19 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 19 Απριλίου

Κριός

Φεύγει ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας, περνά στον Ταύρο, απ’ όπου για ένα μήνα θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά κυρίως, σε αγορές, πωλήσεις και ζητήματα ασφάλειας συναισθηματικής και υλικής.  Ωραία ψώνια. Θα είναι μια περίοδος πιο ήρεμη, στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη φύση, τη μουσική, τις αισθήσεις.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας μπαίνει ο λαμπρός Ήλιος, και για ένα μήνα θα ανεβάσει τη λάμψη, τη ζωτικότητα, την εξωστρέφεια και την αυτοπεποίθησή σας. Ανεβασμένη επίσης δημιουργικότητα. Θα είστε στο κέντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Παράλληλα, θα είναι μια περίοδος που θα πάρετε αποφάσεις και θα προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα ή πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος και θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο για ένα μήνα, πριν μπει στο ζώδιό σας δηλαδή, μια περίοδος προετοιμασίας αλλά και κλεισίματος κύκλων. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία, φυγή απ’ τις πιέσεις. Ο Ήλιος θα φωτίσει το υποσυνείδητό σας και θα κάνετε πολλές συνειδητοποιήσεις στο διάστημα αυτό.

Καρκίνος

Ξεκινά ένας μήνας κοινωνικός με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ενώ θα πάρετε πιο εξωστρεφή και κεντρικό ή οργανωτικό ρόλο μέσα σε ομάδες, παρέες, συλλόγους, κόμματα. Επίσης πιο φανεροί και δημιουργικοί θα γίνετε και στο διαδίκτυο και τα social media.

Λέων

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος και ανοίγει έναν μήνα όπου θα δοθεί έμφαση στα επαγγελματικά σας και θα φανείτε αρκετά δημιουργικοί εκεί. Επίσης θα είναι ένας μήνας που θα φανείτε περισσότερο δημοσίως και θα σας απασχολήσει η κοινωνική σας εικόνα. Παραπάνω υποχρεώσεις πιθανές, όμως θα είστε πιο οργανωτικοί και υπεύθυνοι.

Παρθένος

Σας βάζει σε έναν μήνα πιο ανέμελο και θετικό η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, μια περίοδος με αυξημένη ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση, χιούμορ κι αισιοδοξία. Έμφαση θα δώσει σε θέματα εκπαίδευσης/σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Επίσης θα είναι μια περίοδος με ευκαιρίες για συγγραφή, φιλοσοφία, διδασκαλία, πολιτική.

Ζυγός

Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σάς βάζει σε έναν μήνα πιο ήσυχο κι εσωστρεφή, στον οποίο θα εστιαστείτε περισσότερο στο μέσα σας. Ο Ήλιος θα ρίξει φως σε κρυφά σημεία του είναι σας, ενώ γενικά θα φέρει στο φως μυστικά. Έμφαση θα δώσει σε θέματα σεξουαλικά και οικονομικά, όπως δανείων, επενδύσεων, συντάξεων, κληρονομικών, κλπ.

 

Σκορπιός

Ξεκινά ένας κοινωνικός μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να συναντήσετε κόσμο, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες. Πιο αρμονική περίοδος, ενώ ασχολείστε επίσης και με θέματα ομορφιάς, τέχνης κι αισθητικής.

Τοξότης

Μπαίνετε σε έναν παραγωγικό μήνα με την αλλαγή ζωδίου τώρα του Ήλιου, στον οποίο θα είστε πιο δημιουργικοί στη δουλειά και στη καθημερινότητά σας. Καιρός για τακτοποίηση, καθαριότητα, νοικοκυριό. Επίσης στο διάστημα αυτό η εστίαση της προσοχής σας θα στραφεί περισσότερο σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness. Έμφαση και στα κατοικίδια.

Αιγόκερως

Ευχάριστος και ανέμελος ο μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, στον οποίο  αυξάνει η ζωτικότητα, η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή σας. Μια περίοδος με περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε ωραίες δραστηριότητες, να παίξετε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Έμφαση και σε θέματα παιδιών.

Υδροχόος

Ο Ήλιος αλλάζει σήμερα ζώδιο και για ένα μήνα θα δώσει έμφαση κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας και με τους δικούς σας. Πιο ήσυχη κι εσωστρεφής περίοδος, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στο παρελθόν και στα συναισθήματά σας.

Ιχθύες

Επικοινωνιακός και ζωντανός ο μήνας που ξεκινά τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, μια περίοδος κινητική, ευχάριστη, ενδιαφέρουσα, με αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις. Ευκαιρίες για βόλτες και ταξιδάκια. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται σε θέματα μάθησης, σεμιναρίων, διαβάσματος, γραψίματος, εξετάσεων. Έμφαση και στις σχέσεις με συγγενείς και συμμαθητές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being