Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 13 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη συνεχίζει να διατρέχει το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού. Έμφαση σε θέματα οικονομικά, σε τακτοποίηση ζητημάτων που αφορούν δάνεια, φορολογικά, επενδύσεις, κληρονομικά ή άλλα. Το βράδυ με την εύφλεκτη αντίθεση Σελήνης-Άρη είναι πιθανές κάποιες κτητικές συμπεριφορές, ή ανταγωνισμοί ερωτικοί αλλά και οικονομικοί.

Ταύρος

Λόγω της εύφλεκτης αντίθεσης Σελήνης-Άρη σήμερα το βράδυ, θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις αλλά και τον εγωισμό σας, που είναι έντονος αυτό το καιρό με την διέλευση του Άρη απ’ το ζώδιό σας. Προσοχή και σε μικροατυχήματα. Ωστόσο θα είναι μια μέρα κοινωνική γενικά, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες του νοικοκυριού σας αλλά και στο χώρο εργασίας, τις οποίες πιθανόν να μην προλαβαίνατε άλλες μέρες. Ευκαιρία για καθαριότητα, ράψιμο, τακτοποίηση του γραφείου και του υπολογιστή, κλπ. Το βράδυ δεν λείπουν κάποιες κριτικές και μια ένταση ψυχολογική. Φροντίστε υγεία και διατροφή.

Καρκίνος

Μια μέρα πιο ανέμελη και ευχάριστη αναμένεται να είναι η σημερινή, με ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ αλλά και για εκδρομές, παιχνίδι κι ωραίες δραστηριότητες. Εστίαση στα παιδιά. Το βράδυ μόνο χρειάζεται προσοχή σε εντάσεις, κυρίως με φίλους, γνωστούς -ακόμα και διαδικτυακούς- και με τα παιδιά, ενώ προσοχή και στους εγωισμούς στα ερωτικά.

Λέων

Στο σπίτι κυρίως εστιάζεστε σήμερα, μια μέρα σχετικά πιο ήσυχη κι εσωστρεφής, καλή για να δώσετε περισσότερη προσοχή στην οικογένειά σας και να φροντίσετε τον χώρο σας. Περισσότερος συναισθηματισμός κι εστίαση στο παρελθόν. Το βράδυ προσέξτε τις εντάσεις, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Άρη προκαλεί θυμό κι αυξάνει τον εγωισμό. Μην βιάζεστε.

Παρθένος

Ευκαιρία για ταξιδάκια, για βόλτες, συναντήσεις και γνωριμίες δίνει η σημερινή μέρα, η οποία είναι επικοινωνιακή. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Το βράδυ προσέξτε τις εντάσεις, τον φανατισμό και την προκλητικότητα στην επικοινωνία, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο. Προσοχή και στην οδήγηση.

Ζυγός

Το μεγαλύτερη μέρος της σημερινής μέρας αναμένεται ήρεμο, και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη φύση, τη ζωή, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη μουσική, το αίσθημα ασφάλειας. Τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, αγορές. Ωστόσο το βράδυ μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες εντάσεις αλλά και κτητικές συμπεριφορές, ενώ δεν λείπουν ορισμένα οικονομικά άγχη.

Σκορπιός

Θα είναι μια μέρα εξωστρεφής και δραστήρια, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας ωθεί σε πρωτοβουλίες, αλλά και σε αποφάσεις ή ξεκινήματα. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Ο εγωισμός σας χρειάζεται ωστόσο προσοχή, ειδικά το βράδυ, με την εύφλεκτη αντίθεση Σελήνης-Άρη να προκαλεί συγκρούσεις κι ανταγωνισμούς.

Τοξότης

Κάνετε κάποιους απολογισμούς σήμερα, ενώ ίσως κλείνετε ορισμένα θέματα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, επαφή με τη φύση, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Ενασχόληση με τέχνη και πνευματικότητα. Το βράδυ ωστόσο, η έντονη αντίθεση Σελήνης-Άρη προκαλεί μια εσωτερική ανησυχία αλλά και κριτικές ή εκνευρισμό.

Αιγόκερως

Κοινωνική αναμένεται η σημερινή μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, αλλά και να συμμετέχετε σε διάφορες οργανώσεις ή σε ομαδικές δραστηριότητες. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media, όπως και με ό,τι εναλλακτικό. Το βράδυ προσέξτε τις συγκρούσεις με φίλους, με τα παιδιά ή στα ερωτικά.

Υδροχόος

Είναι πιθανό να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις σήμερα, χωρίς ωστόσο προβλήματα στην τακτοποίησή τους. Έμφαση στα επαγγελματικά αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή δίνει η Σελήνη. Το βράδυ, η εύφλεκτη αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει κάπως πολεμικό το κλίμα – προσοχή σε συγκρούσεις κι εγωισμούς, κυρίως με τους δικούς σας. Αποφύγετε βιασύνες.

Ιχθύες

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στον τομέα των ταξιδιών, κι έτσι είναι μια μέρα με εκδρομές και με ωραίες περιπέτειες. Μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας, αισιοδοξίας και άνεσης. Έμφαση επίσης σε σπουδές, μελέτη, συγγραφή, πολιτική. Το βράδυ φροντίστε να μην είστε εριστικοί στην επικοινωνία ή φανατικοί, γιατί αναμένονται συγκρούσεις. Επίσης μην βιάζεστε στην οδήγηση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being