Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι θα δούμε στην γιορτινή Πασχαλινή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το Μ. Σάββατο το βράδυ

Τι θα δούμε στην γιορτινή Πασχαλινή εκπο...

Θα συμμετάσχει και η Δημοτική Φιλαρμονική της Αμφιλοχίας

Ξεχωριστή θα είναι η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον Alpha που θα προβληθεί το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2017 στις 23.15 το βράδυ. Το κλίμα στην δημοφιλή εκπομπή θα είναι Αναστάσιμο και γιορτινό.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με διαλεχτούς καλεσμένους προσκαλεί το τηλεοπτικό κοινό να γιορτάσει μαζί τους το Πάσχα και να διασκεδάσει.

Τραγουδούν, διασκεδάζουν και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη οι: Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μπέσυ Μάλφα, Αθηνά Οικονομάκου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Φάνης Μουρατίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Όθωνας Μεταξάς, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιβάν Σβιτάιλο, Εύη Φραγκάκη, Ράνια Κωστάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Έρρικα Πρεζεράκου, Μιχάλης Μαρίνος, Παμπίνα Κοντέα, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μαρίνος Κόνσολος, Μαρία Κωνσταντάκη και Βασίλης Γιακουμάρος.

Επίσης στην έναρξη της εκπομπής ξεχωριστές στιγμές θα χαρίσει η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, η Δημοτική Φιλαρμονική της Αμφιλοχίας και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight