Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάντμιντον: Χρυσό για Γιώργο Κτενά και Κωστή Αθανασόπουλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων

Μπάντμιντον: Χρυσό για Γιώργο Κτενά και ...

Διακρίσεις για τους Πατρινούς Αθλητές στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο Σιδηροκάστρου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάντμιντον εφήβων νεανίδων. Από την Πάτρα και τους συλλόγους ΝΕΠ και Απολλώνιο συμμετείχαν 5 αθλητές.

Τρεις από την κατηγορία παίδων κορασίδων Μαντούκας Θοδωρής Μενεγάτος Άγγελος και Δεληβοριά Χριστίνα και 2 από την κατηγορία εφήβων νεανίδων Κτενάς Γιώργος και Αθανασόπουλος Κωστής.

Η ανακοίνωση:

«Οι αθλητές μας Μαντούκας Θεόδωρος και Μενεγάτος Άγγελος μετά από πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν αρκετές νίκες και μπήκαν και οι δυο στο κυρίως ταμπλό αν και αθλητές μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας.

Ο Κτενάς Γιώργος (ΝΕΠ) μαζί με τον Αθανασόπουλο Κωστή (Απολλώνιος) κατέκτησαν την πρώτη θέση στο αγώνισμα του διπλού νικώντας στον τελικό 2-0 τους αθλητές από την Θεσσαλονίκη Παναγιώτου Μιχάλη και Τσαμουσιάδη Ορφέα.

Μια νίκη που ανέβασε το Πατρινό Μπάντμιντον στο ψηλότερο σκαλί του Βάθρου. Ήταν μια νίκη που οι αθλητές την ήθελαν πολύ καθώς φέτος στα όπεν και στο προηγούμενο πανελλήνιο νέων αν και έφτασαν στον τελικό είχαν χάσει δύσκολα και είχαν μείνει στην δεύτερη Θέση.

Στην συνέχεια ο Αθανασόπουλος Κωστής μαζί με την Δεληβοριά Χριστίνα (ΝΕΠ) στο αγώνισμα του μεικτού μπήκαν εύκολα στην 4αδα όπου έμειναν στην τρίτη θέση αφού έχασαν δύσκολα από τους Πρωταθλητές στο μεικτό Μπούλιο Μάριο και Μπράτσου Ελίνα με 2-1 σετ σε ένα πολύ όμορφο ημιτελικό. Τέλος Ο Κτενάς Γιώργος στο απλό έμεινε στην τρίτη θέση και αυτός χάνοντας 2-0 από τον Μπούλιο Μάριο.

Ο προπονητής τους Μπονέλης Γιώργος δήλωσε πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια όλων των αθλητών.

Τα τελευταία 10 χρονιά το Πατρινό Μπάντμιντον πρωταγωνιστεί σε πανελλήνιο επίπεδο αθλητές βρίσκονται συνεχώς μέσα στους κορυφαίους αρκετοί συμμετέχουν σε εθνικές ομάδες κάτι που μας κάνει περήφανους και δικαιώνει τους κόπους μας.

Σε αυτό το πανελλήνιο θέλαμε ένα χρυσό καθώς φέτος είχαμε χάσει πολλούς τελικούς στις λεπτομέρειες και εγώ προσωπικά το ήθελα πολύ.

Αυτό επιτεύχθηκε στο διπλό. Όταν η ομάδα αγωνίζεται σε τόσο ψηλό επίπεδο οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες δεν μπορούν να είναι χαμηλότερες.

Ξέρω πως όλα τα παιδιά προσπαθούν πολύ σε αρκετά δύσκολες συνθήκες και εδώ πρέπει να ξαναπώ πως το βοηθητικό γήπεδο του Τόφαλος μας λείπει πολύ δεν χάνουμε την ελπίδα μας και περιμένουμε από τους υπεύθυνους και την πολιτεία να μην το ξεγράψει.

Για μας ο μόνιμος χώρος προπόνησης με σταθερές ώρες σε αγωνιστικά ταπί αποτελεί μονόδρομο για να παραμείνουμε στις επιτυχίες.

Αθλητές αγωνίζονται σε διεθνή τουρνουά και κουβαλάνε την ελληνική σημαία μαζί τους σε κάθε επιτυχία. Αυτό λέει πολλά και πρέπει να προσέξουμε τέτοιους αθλητές που ζητάνε μόνο τα αυτονόητα.

Τέλος πρέπει να αναφέρω την συμμέτοχή των Σωτηρόπουλο Άκη, Αθανασόπουλο Νίκο, Βαγενά Θανάση και Βαγενά Κωνσταντίνα κατηγορία u13 και u15 στο διεθνές τουρνουά Σιδηροκάστρου που θα πραγματοποιηθεί 20-22 Απριλίου και αποτελεί για αυτά τα παιδιά τεράστια εμπειρία.

Θα δουν και θα γνωρίσουν αθλητές από πολλές χώρες και μάλιστα σε πολύ υψηλό διεθνές επίπεδο κάτι που σε τόσο μικρή ηλικία είναι πολύ σημαντικό τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports