Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 10 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Μόλις γύρισε ανάδρομος ο Ερμής, και στη πρώτη φάση της αναδρομής του, έως τις 20/4, θα φέρει καθυστερήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, αγορών, πωλήσεων κλπ. Δεν είναι καλή περίοδος για συμφωνίες και σημαντικές αγορές ή πωλήσεις, παρά μόνο αν είχαν αναβληθεί στο παρελθόν. Αναθεώρηση αξιών και της αυτοεκτίμησής σας.

Ταύρος

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας μόλις γύρισε ανάδρομος, και μέχρι τις 20/4 που θα ξαναπεράσει στον Κριό, θα κάνετε προσωπικές αναθεωρήσεις και επαναξιολόγηση των στόχων, της πορείας και των θέλω σας. Φυσικά αναμένονται οι γνωστές του αναβολές, όμως θα είναι περίοδος με πολλά reunion και με ταξιδάκια σε μέρη παλιά.

Δίδυμοι

Το γύρισμα του Ερμή σε ανάδρομη πορεία θα σας ζητήσει μέχρι τις 20/4 να κλείσετε κάποια άλυτα θέματα και κύκλους, γραφειοκρατικά ή άλλα. Θα είναι περίοδος εσωτερικών απολογισμών, ενώ ίσως έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση. Πιθανές παρασκηνιακές συναντήσεις, κι επαφές με ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να λύσετε.

Καρκίνος

Παλιούς φίλους και γνωστούς αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 20/4, ενώ ίσως κινηθείτε ξανά μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα που είχατε αφήσει. Παράλληλα, κάνετε μια αναθεώρηση σε σχέδιά σας και στο πώς βλέπετε το μέλλον σας. Αναμένονται βέβαια οι γνωστές του καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Προβλήματα δικτύωσης.

Λέων

Επαγγελματικές καθυστερήσεις και αναβολές σε συναντήσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 20/4, ενώ δεν είναι καλή εποχή για ξεκινήματα και συμφωνίες. Μπορείτε όμως να επιστρέψετε σε κάποια παλιά δουλειά, αλλά και να τακτοποιήσετε συσσωρευμένες και άλυτες υποχρεώσεις. Θα κάνετε μια αναθεώρηση του πώς παρουσιάζεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Παρθένος

Γύρισε σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής, και στη πρώτη φάση του, έως τις 20/4, αναμένεται να φέρει καθυστερήσεις κι αναβολές σε θέματα εκπαίδευσης/σπουδών, νομικών αλλά και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Μην προχωράτε σε καινούργια ανοίγματα. Παράλληλα, στο διάστημα αυτό κάνετε μια αναθεώρηση της φιλοσοφίας που οδηγεί τη ζωή σας. Επανασυνδέσεις.

Ζυγός

Καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά κυρίως, αναμένεται να φέρει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στη πρώτη φάση της μέχρι τις 20/4, ένα διάστημα που μπορεί να πάνε πίσω κάποια ζητήματα δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ, ή μπορεί να κληθείτε να τακτοποιήσετε άλυτα θέματα φορολογικά ή άλλα. Παράλληλα, κάνετε κι εσωτερικές ζυμώσεις, ψάξιμο κι αναθεωρήσεις.

Σκορπιός

Επανασυνδέσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής στη πρώτη φάση του, δηλαδή έως τις 20/4, ένα διάστημα με πιθανές συναντήσεις με παλιούς έρωτες, συνεργάτες ή καλούς φίλους. Παράλληλα, κάνετε μια αναθεώρηση του πώς σχετίζεστε με τους άλλους, ενώ βλέπετε και από άλλο μάτι ορισμένους ανθρώπους. Δεν ευνοεί νέες σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο.

Τοξότης

Λόγω του ανάδρομου Ερμή αναμένονται καθυστερήσεις στα εργασιακά αλλά και σε καθημερινά θέματα, έως τις 20/4, ένα διάστημα που μπορεί να παρουσιαστούν διάφορες μικροταλαιπωρίες. Δεν ευνοεί νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Πιθανές κινήσεις σε θέματα υγείας/διατροφής και συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας που αναβάλλατε καιρό. Αναθεώρηση συνηθειών, διατροφής, προγράμματος.

Αιγόκερως

Ερωτικές επανασυνδέσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής στην πρώτη φάση του, δηλαδή έως τις 20/4, ένα διάστημα που μπορεί να συναντήσετε παλιούς έρωτες αλλά και φίλους. Γίνεται μια αναθεώρηση στα αισθηματικά. Κάποια δημιουργικά ή επιχειρηματικά project καθυστερούν, ενώ δεν είναι καλή περίοδος για ανάλογα ξεκινήματα. Άλυτα θέματα παιδιών προκύπτουν.

Υδροχόος

Ξεκίνησαν οι γνωστές καθυστερήσεις του ανάδρομου Ερμή, ενώ στη πρώτη φάση της αναδρομής του, δηλαδή μέχρι τις 20/4, θα φέρει αναβολές κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Δεν είναι καλή εποχή για μετακομίσεις, ενοικιάσεις κλπ, παρά μόνο για επιδιορθώσεις ή για τακτοποίηση άλυτων θεμάτων. Το παρελθόν έρχεται στο παρόν – νοσταλγικότητα, μνήμες. Ταξιδάκια στις ρίζες.

Ιχθύες

Οι επικοινωνιακές καθυστερήσεις και αναποδιές του ανάδρομου Ερμή ξεκίνησαν, ενώ έως τις 20/4 εκτός από τις αναβολές σε ραντεβού ή τα επικοινωνιακά προβλήματα, καθυστερήσεις ή διάφορα προβλήματα παρουσιάζονται και στις μετακινήσεις. Ακυρώσεις μαθημάτων. Πολλά reunion ωστόσο, ειδικά με παλιούς συμμαθητές, συγγενείς, γείτονες. Αναθεώρηση τρόπου σκέψης κι επικοινωνίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being