Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ AXDW: ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ EVI GRINTELA, PANOS APERGIS- ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ SHOW VASILIS ZOULIAS ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ

ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ AXDW: ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πυζάμες και κρινολίνα

«Αντίο» στην αθηναική Εβδομάδα Μόδας με έδρα το Ζάππειο. Ανάμεσα στις επιδείξεις μετά την πρεμιέρα καταχειροκροτήθηκε το ντεμπούτο της πατρινής Evi Grintela, ενώ το τελευταίο βράδυ παρουσίασε τις προτάσεις του και ο καθιερωμένος designer της διοργάνωσης, επίσης συμπατριώτης Panos Apergis. O πάντα γοητευτικά παλιομοδίτης δημιουργός Vasilis Zoulias ξεχώρισε μεταφέροντας στην πασαρέλα του στον καταπράσινο Εθνικό Κήπο, επενδύοντας σε couture «μεγαλοαστικά» πατρόν και σε παλιές δόξες του ελληνικού μόντελινγκ όπως οι Μάρα Δεσύπρη, Δωροθέα Μερκούρη, Βίκυ Καγιά. Σας διαλέξαμε αντιπροσωπευτικά στιγμιότυπα.

 

Πολύ ιδιαίτερη και «θεματική» ήταν η συμμετοχή της Evi Grintela στην AXDW. Ολη η κολεξιόν βασίστηκε σε πολύ θηλυκά και σοφιστικέ shirtdresses και πουκάμισα, στα οποία άλλωστε ειδικεύεται η σχεδιάστρια και γνωστή fashion expert  με μεγάλη θητεία στο χώρο των περιοδικών. Οι δημιουργίες της βασίζονταν στις ρίγες, καθώς και σε πράσινο, γαλάζιο και λευκό χρώμα αποπνέοντας μια δροσιά φινετσάτου καλοκαιριού. Τα  prints στις πυζάμες υπέγραψε μια illustrator fashionista. Η Evi δέχθηκε πολλά θερμά συγχαρητήρια στο Ζάππειο αλλά και στο διαδίκτυο επισημοποιώντας την αίσθηση μιας πολλά υποσχόμενης καινούριας δύναμης  στην ελληνική μόδα.

Ο πατρινός Panos Apergis επέδειξε αυτή τη φορά μια πιο αστική σειρά, ξεφεύγοντας από το καθαρά έθνικ ύφος που τον χαρακτηρίζει. Το σόου του βασίστηκε σε δαντέλες, εντυπωσιακά πλεκτά, δέρματα καθώς και διάτρητα κρόσσια σε καφέ, μαύρο και μπεζ χρώμα. Οι γραμμές πιο κομψές δίχως να χάνεται η ρευστότητα σε βραδινά και all day φορέματα και σύνολα. Ως μούσα του παρέλασε η Κάλλη Τσιλίδου.

 

“Women in the Garden” ήταν ο τίτλος της κολεξιόν Vasilis Zoulias στο βικτωριανό κιόσκι του 1850 στον Εθνικό Κήπο. Εμπνευσμένη από την φίλη του σχεδιαστή Μάρα Δεσύπρη, η συλλογή ζωντάνεψε μία αλλοτινή ρομαντική εποχή με εντελώς ρετρώ γυναικεία γκαρνταρόμπα. Πρωταγωνίστησαν μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα, όπως και άνθη, δαντέλες και καρώ, αγκαλιάζοντας τις γυναικείες καμπύλες. Τα ρούχα συνδυάστηκαν με εντυπωσιακά κοσμήματα σχεδιασμένα από τον Pericles Kondylatos αλλά και με τα πολυτελή ρολόγια της οικογένειας DaVinci από τη χορηγό εταιρεία IWC Schaffhausen. Ανάμεσα στα μοντέλα περπάτησαν ως guest stars οι καλλονές Μάρα Δεσύπρη, Δωροθέα Μερκούρη, Βίκυ Καγιά όντας στο επίκεντρο της προσοχής.

 

Ολγα Κεφαλλογιάννη, Calliope, Εβελίνα Παπαντωνίου, Eλζα Πατσαδέλη, Μαίρη Φιξ, Ηρώ Κόβα, Φωτεινή Δάρρα ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες. Από τις πιο κομψές παρουσίες με φόρεμα Vasilis Zoulias ήταν η blogger Χρυσιάνα Ανδριοπούλου ενώ και η επικεφαλής της AXDW Τόνια Φουσέκη εμφανίστηκε με λουλουδάτo κοκτέιλ φόρεμα του σχεδιαστή. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η γνωστή και αγαπητή πατρινή hair stylist Λέτα Φλώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View