Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 4 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Το πρωί με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού δεν λείπουν ορισμένα απρόοπτα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και την κυκλοθυμία. Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, ενώ το βράδυ η θετική όψη της με την Αφροδίτη ομορφαίνει την ψυχολογία σας και προσφέρει ωραίες οικιακές και οικογενειακές στιγμές.

Ταύρος

Επικοινωνιακή και κινητική η σημερινή μέρα, με διάφορες επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Το πρωί ωστόσο μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού, ή κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μέρα επίσης με μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση. Ωραίες συναντήσεις το βράδυ, ιδανικό για βόλτες, με το κλίμα να είναι γλυκό.

Δίδυμοι

Κυρίως σε θέματα οικονομικά και αποκτημάτων ή αγορών δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί η όψη της με τον απρόβλεπτο Ουρανό ίσως φέρει κάποια έκτακτα έξοδα ή απρόοπτα σε πληρωμές και σε άλλες συναλλαγές. Θα έχετε όμως την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό και τις αισθήσεις, ειδικά το βράδυ.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ή προχωρήσετε σε ορισμένα ξεκινήματα ή αποφάσεις. Το πρωί προσέξτε τα απρόοπτα, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και τη κυκλοθυμία. Πολύ γλυκό το βράδυ με το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης, ιδανικό για ερωτικά ραντεβού.

Λέων

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα με απολογισμούς και κλεισίματα κύκλων ή θεμάτων. Το πρωί ίσως υπάρξει μια νευρική ανησυχία και κάποια απρόοπτα, κυρίως σε ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα. Το βράδυ υπόσχεται όμορφες ιδιωτικές στιγμές, με τη ψυχολογία σας να μαλακώνει αρκετά.

Παρθένος

Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, σε μια μέρα κοινωνική, ενώ ίσως δραστηριοποιηθείτε και σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και στο διαδίκτυο. Ειδικά το βράδυ ευνοεί τις φιλικές κι ερωτικές συναντήσεις, καθώς το κλίμα θα είναι όμορφο. Το πρωί είναι πιθανή ξαφνική αλλαγή σχεδίων ή κάποια απρόοπτα σε οικονομικά θέματα.

Ζυγός

Έμφαση στα επαγγελματικά σας κυρίως δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία αναδεικνύεστε περισσότερο, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά. Το πρωί προσέξτε τη κυκλοθυμία, ορισμένες απότομες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες, και κάποια απρόοπτα. Το βράδυ είναι καλό για socializing. Οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές.

Σκορπιός

Σχετικά πιο άνετη η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Ίσως προχωρήσετε σε κάποια ανοίγματα. Έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Το πρωί μπορεί να παρουσιαστούν απρόοπτα εκεί, αλλά και κάποια έκτακτα θέματα στη δουλειά. Το βράδυ είναι ιδανικό για ερωτικά ραντεβού – επικρατεί όμορφο κλίμα.

Τοξότης

Λίγο πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερη ανάγκη να ψαχτείτε ψυχολογικά – ευνοείται η ψυχανάλυση και η έρευνα. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, σε δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, συντάξεις κλπ, όπου το πρωί μπορεί να παρουσιαστούν ορισμένα απρόοπτα. Το βράδυ προσφέρει όμορφες ερωτικές στιγμές και βαθύτερη σύνδεση με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Κοινωνική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες. Το πρωί μπορεί να παρουσιαστούν κάποια απρόοπτα, στο σπίτι ή αλλού, ή έκτακτες αλλαγές σε ραντεβού. Πολύ γλυκό το βράδυ, ιδανικό για βόλτες κι ερωτικά ραντεβού.

Υδροχόος

Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια μέρα παραγωγική, όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, τόσο της καθημερινότητας και του νοικοκυριού σας, όσο και του επαγγελματικού σας χώρου. Το πρωί είναι πιθανά απρόοπτα σε επικοινωνία, μετακινήσεις και στη δουλειά, ίσως κι έκτακτες αλλαγές προγράμματος ή σε ραντεβού. Απολαυστικό το βράδυ.

Ιχθύες

Είναι πιθανό σήμερα να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να κάνετε σπορ ή χόμπι. Δημιουργική μέρα. Το βράδυ ειδικά ευνοεί τις εξόδους και τα ερωτικά ραντεβού – ωραίο φλερτ και συναντήσεις. Το πρωί προσέξτε κάποιες απότομες συμπεριφορές αλλά και ορισμένα έκτακτα έξοδα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being