Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Λίβερπουλ κινδυνεύει με εμπάργκο μεταγραφών

Ποδόσφαιρο: Η Λίβερπουλ κινδυνεύει με εμ...

Για εκμετάλλευση 12χρονου!

Η Λίβερπουλ κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, λόγω καταγγελιών από τη Στόουκ Σίτι για την εκμετάλλευση 12χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία η διοίκηση των «κόκκινων», μολονότι αρχικά είχε συμφωνήσει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της οικογένειας του παιδιού για να τον πάρει στην ακαδημία της, στη αθέτησε τα συμφωνηθέντα, αφήνοντάς την οικογένεια του 12χρονου με πολλά χρέη και χωρίς τη δυνατότητα να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα. Μάλιστα, η αποζημίωση των 56.700 ευρώ που έπρεπε να πάει στην πρώην ομάδα του παίκτη, δεν καταβλήθηκε ποτέ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Telegraph», θεωρείται πιθανό οι αρμόδιες αρχές της FIFA και της αγγλικής ομοσπονδίας να επιβάλουν απαγόρευση μεταγραφών στη Λίβερπουλ, η διοίκηση της οποίας, αφού πρώτα δελέασε την οικογένεια ν' αφήσει ο μικρός τη Στόουκ Σίτι και να μετακομίσουν στο αγγλικό λιμάνι, καλύπτοντας τα έξοδα της μετακόμισης, του νέου σπιτιού και του σχολείου, στο τέλος άλλαξε γνώμη και άφησε τους ανθρώπους αυτούς στα κρύα του λουτρού!

«Αν η πρέμιερ λιγκ βλέπει σοβαρά το να πατάξει αυτήν την κουλτούρα εκμεταλλεύσης νεαρών παιδιών, τότε θα χρειαστεί να κόψει βαθμούς ή να θέσει μεταγραφικό εμπάργκο. Αυτοί είναι οι δύο μόνοι παράγοντες που κάνουν τις ομάδες να το σκεφτούν διπλά.

Το πιο σοκαριστικό κομμάτι αυτών των κατηγοριών είναι το γεγονός ότι ένα παιδί, χωρίς να είναι δικό του λάθος, αδυνατεί να παίξει ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν φαίνεται καν να αντιμετωπίζεται από την αγγλική ομοσπονδία», ανέφερε στο σχετικό άρθρο της η «Telegraph».

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ οι δύο εμπλεκόμενοι σύλλογοι και η διοργανώτρια αρχή έχουν αρνηθεί να πραγματοποιήσουν οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Η Γιουνάιτεντ επικράτησε της Λίβερπουλ

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports