Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ Πονγκ: Παραμονή για τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Πινγκ Πονγκ: Παραμονή για τους Φοίνικες ...

Στην Α2 Εθνική

Για μια ακόμη χρονιά η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ( πινγκ – πονγκ) των Φοίνικων Γλυφάδας Πατρών πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει για το φετινό πρωτάθλημα. Οι στόχοι ήταν  παραμονή, ανανέωση της ομάδας γυναικών χωρίς ιδιαίτερη ενίσχυση με μεταγραφές και προσπάθεια να χρησιμοποιηθούν, παρά τη μικρή τους ηλικία ( κορασίδες), οι αθλήτριες που προέρχονται από τις αναπτυξιακές ακαδημίες του συλλόγου.

Όλοι οι παραπάνω στόχοι  επιτεύχθηκαν. Η ομάδα τελικά τερμάτισε 5η . Στις περισσότερες αγωνιστικές στηρίχθηκε  στο δίδυμο ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ, Νο 1 και Νο 5 της πανελλήνιας κατάταξης κορασίδων και στην έμπειρη ΕΛΕΝΑ ΑΜΠΑΤΖΗ. Ακόμη χρησιμοποιήθηκαν, η με ετήσια υποσχετική αγωνιζόμενη στο σύλλογο ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ , Νο 4 της κατηγορίας κορασίδων , η κορασίδα ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΙΑΚΑ ενώ   στις πρώτες αγωνιστικές υπήρξε πολύτιμη η βοήθεια της ΜΑΡΙΑΤΖΕΛΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, με αφορμή την ολοκλήρωση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων  δήλωσε:

« Η φιλοσοφία μας σαν σύλλογος είναι η διάδοση του αθλήματος στη πόλη μας, οι πανελλήνιες διακρίσεις στις ηλικιακές κατηγορίες και η προσπάθεια να αγωνιζόμαστε  με τους αθλητές και τις αθλήτριες που προέρχονται από το σύλλογό μας ή από  συλλόγους της περιοχής μας.

Η πορεία μας  από το 1991 είναι γεμάτη από διακρίσεις στα  πανελλήνια πρωταθλήματα των  ηλικιακών  κατηγοριών. Τέσσερα (4) πανελλήνια ομαδικά  πρωταθλήματα και περισσότερα από 80 μετάλλια σε ατομικά και ομαδικά έχουν αναδείξει το σύλλογο μας  στους κορυφαίους της χώρας. Αθλητές μας  και αθλήτριες μας έχουν αγωνισθεί με τις  εθνικές ομάδες.

Στόχος μας δεν είναι μια ομάδα με μεταγραφές που θα έχει μια δυο πανελλήνιες διακρίσεις  στην Α1 και θα έχει ημερομηνία λήξης.

Στηn κατηγορία των ανδρών πέρσι ενισχυθήκαμε για να ανεβούμε στην Α2. Διαπιστώσαμε ότι οι υπερβολικές ενισχύσεις των άλλων ομάδων της κατηγορίας  με  πολυδάπανες μεταγραφές έκαναν δύσκολη τη παραμονή μας χωρίς αντίστοιχες ενισχύσεις.

Προτιμήσαμε να αγωνισθούμε με τα δικά μας παιδιά από το  να τα παροπλίσουμε και είμαστε βέβαιοι ότι  σύντομα θα είναι αγωνιστικά έτοιμα για ανώτερες κατηγορίες.

Τελειώνοντας επαναλαμβάνω ότι στόχος μας είναι να φέρνουμε διακρίσεις  στη πόλη μας με τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ αθλητές και αθλήτριες.

Σε λίγες ημερες αρχίζουν τα πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα όπου οι ομάδα μας των κορασίδων είναι έτοιμη για διακρίσεις ακόμη και στη κατηγορία των νεανίδων. Αντίστοιχα και η ομάδα των παίδων έχει σαν στόχο την είσοδο στα μετάλλια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πινγκ Πονγκ: Προκρίσεις για τους Φοίνικες Γλυφάδας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports