Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Κληρώνει αύριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Ποδόσφαιρο: Κληρώνει αύριο για τα προημι...

Στο δρόμο για το Κάρντιφ

Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Μονακό και Λέστερ είναι οι οκτώ ομάδες που αύριο το μεσημέρι (13:00) θα βρεθούν στην κληρωτίδα της UEFA για τα προημιτελικά του Champions League. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, χωρίς περιορισμούς για τη χώρα ή τη θέση στην οποία τερμάτισε η ομάδα στη φάση των ομίλων.

Η Ισπανία είναι και πάλι η χώρα που θα εκπροσωπηθεί με τρεις ομάδες, ακολουθείται από τη Γερμανία, η οποία θα έχει δύο ομάδες στην επόμενη φάση, ενώ  Serie A, Ligue 1 και η Premier League, θα έχουν μόνο έναν εκπρόσωπο. Τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών θα  διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου και οι επαναληπτικοί αγώνες 18 και 19.

Αυτή τη στιγμή  τέσσερις από τις οκτώ ομάδες, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν, Γιουβέντους και Μονακό, είναι πρωτοπόροι στα πρωταθλήματά τους. Η Μονακό διεκδικεί τέσσερις τίτλους, ενώ  Μπάγερν, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα είναι ζωντανές σε τρεις διοργανώσεις.

Θα μπορούσε να ισχύει αυτό και για την Ντόρτμουντ, αλλά στην Bundesliga βρίσκεται 16 βαθμούς κάτω από την κορυφή. Στην κλήρωση δεν θα υπάρχει εκπρόσωπος από τον πρώτο και δεύτερο όμιλο, αφού αποκλείστηκαν Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Νάπολι και Μπενφίκα στη φάση των  νοκ-άουτ.

Θεωρητικά, είναι η πιο επιθυμητή αντίπαλος είναι η Λέστερ, που όμως έχει αποδείξει ότι έχει δύο πρόσωπα, αυτό της Premier League και εκείνο της Ευρώπης . Και κυρίως απέκλεισε την Σεβίλλη, νικήτρια του Europa League τα τρία τελευταία χρόνια.

Ο τελικός της κορυφαίας διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί  στο Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου.

ΔIΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός στην Τουρκία με στόχο την πρόκριση

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports