Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

Ποδόσφαιρο: Ήττα και αποκλεισμός για την...

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε με 3-0 από την Πολωνία για την Elite round

Η Εθνική Ομάδα Παίδων δεν τα κατάφερε στον τελευταίο αγώνα της στη φάση Elite εναντίον της Πολωνίας, από την οποία ηττήθηκε 3-0 με συνέπεια να χάσει την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Η Πολωνία πήρε γρήγορο προβάδισμα στο σκορ με τον Σκόρας μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, γεγονός που διαμόρφωσε νέα και δυσμενή, για τη «γαλανόλευκη», αγωνιστικά δεδομένα.

Στο 36’ ο Πράζελικ σημείωσε το 2-0 και παρ’ όλα αυτά οι διεθνείς προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο 54’, στην κρισιμότερη φάση της αναμέτρησης, ο Γκαργκαλατζίδης δεν κατάφερε να σκοράρει από εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή του Γαϊτανίδη από τον Κίβιορ), καθώς ο Μπόζεκ απέκρουσε την μπάλα. Στο 64’ ο Κίβιορ σημείωσε το 3-0 και διαμόρφωε το αποτέλεσμα.

Πολωνία: Μπόζεκ, Κρολ, Γκαμπόφσκι, Ζαλέφσκι, Βαλούκεβιτς, Πράζελικ (59’ Ναρκόφσκι), Σκόρας, Σόμπολ (71’ Βέλνιακ), Κίβιορ, Ζουράφσκι, Ταμπίς (54’ Σβεντ).

Ελλάδα: Τσιμόπουλος, Αντζουλάς, Γαϊτανίδης, Εμμανουηλίδης, Κατσούκης (41’ Γκαργκαλατζίδης), Λύρατζης, Μανιώτης, Μαρτίνης (41’ Ντουμάνης), Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος (75’ Τσερεγκόφ).

Από τον όμιλο της Εθνικής, την πρόκριση πήρε ως επικεφαλής η Ισπανία (νίκησε την Πορτογαλία 2-0) και η Πορτογαλία, που τερμάτισε δεύτερη χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων, βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων στους υπόλοιπους προκριματικούς ομίλους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Μεγάλη νίκη της Εθνικής παίδων επί της Ισπανίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports