Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή παίζει εκτός με τον ΠΑΟΚ

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή παίζει εκτός με τον ΠΑΟΚ

Με το βλέμμα στο φινάλε με τον Ηρακλή Χαλκίδας

Με το μυαλό στο φάιναλ φορ του κυπέλλου, αλλά και της παραμονής στην 2η θέση της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την φορμαρισμένη Παναχαϊκή που προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες με Παμβοχαϊκό και Εθνικό.

Ο ΠΑΟΚ από την περασμένη Τετάρτη που νίκησε την Κύζικο πέρασε για πρώτη φορά μόνος στην 2η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα +2 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Ο δικέφαλος θέλει πάση θυσία να κρατηθεί εκεί κατακτώντας τουλάχιστον 5 βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν με την Παναχαϊκή και τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών, Γιάννης Παντακίδης, δήλωσε για τον αγώνα με την Παναχαϊκή: «Παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κούραση, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, για αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για καμία απώλεια βαθμών. Τέτοια παιχνίδια κρύβουν πάντα παγίδες, αν χαλαρώσεις.

Εμείς θα μπούμε δυνατά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού, ώστε να κατακτήσουμε εμείς τη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό τεστ πριν από το Final 4. Πάντα κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τελειώνουμε και πάμε για το Κύπελλο…».

Η Παναχαϊκή βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη με καλή ψυχολογία ύστερα από τις δύο νίκες που σημείωσε με τον Παμβοχαϊκό και τον Εθνικό.

Ο μοναδικός παίκτης που δεν ακολούθησε είναι ο Στάθης Ντονάς για προσωπικούς λόγους. Η Παναχαϊκή έχει φτάσει στους 15 βαθμούς και ουσιαστικά στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Χαλκίδας την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί και η 9η θέση στην κανονική περίοδο.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Είμαστε καλά, με ανεβασμένη ψυχολογία και υψηλό ηθικό μετά τις δύο τελευταίες νίκες. Ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου πάμε σε κάθε αγώνα για να πάρουμε ότι μπορούμε.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ καλά γιατί ακολουθεί ένα μεγάλο κενό λόγω του κυπέλλου και την τελευταία αγωνιστεική θα αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή Χαλκίδας όπου όπως δείχνουν τα πράγματα θα κριθεί η 9η θέση».

Σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή ο ΠΑΟΚ μετράει ισάριθμες νίκες και την απώλεια ενός σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Όταν "οπλίζει" ο Νίκος Ρουμελιώτης η Παναχαϊκή μόνο να κερδίσει μπορεί

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports