Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων μετά το "Η Μελάνια ήταν πόρνη" δημοσιογράφου των New York Times

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων μετά το &q...

Το δημοσιοποίησε η ηθοποιός Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Συγγνώμη ζήτησαν οι New York Times στην Μελάνια Τραμπ μετά την δημοσιοποίηση από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι του σχολίου δημοσιογράφου της εφημερίδας, ο οποίος είπε ότι η πρώτη κυρία της Αμερικής ήταν πόρνη.

Η Ραταϊκόφσκι υπερασπίστηκε την πρώτη κυρία μέσω twitter, η Μελένα Τράμπ την ευχαρίστηκε και οι New York Times εξέδωσαν ανακοίνωση.

Στην ανάρτησή της η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χθες το βράδυ, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης κάθισε δίπλα μου ένας δημοσιογράφος από τους New York Times και μου είπε ότι η Μελάνια είναι μία πόρνη».

Η ανακοίνωση των Times έχει ως εξής:

«Σε ένα πάρτι χθες το βράδυ ένας ρεπόρτερ των Times που δεν καλύπτει τoν Λευκό Οίκο ή το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε σε μία αβάσιμη φήμη που αφορά την Μελάνια Τραμπ. Το σχόλιο δεν έγινε με σκοπό να δημοσιοποιηθεί, αλλά ήταν εντελώς ακατάλληλη η στιγμή και δεν θα έπρεπε να γίνει. Οι συντάκτες της εφημερίδας έχουν μιλήσει στον ρεπόρτερ ρωτώντας τον σχετικά με το ατόπημα που έκανε».

Σε ανακοίνωσή του ο δημοσιογράφος, ο οποίος είναι γιος του θρυλικού δημοσιογράφου Καρλ Μπέρνστάιν που είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο «Γουότερ Γκέιτ» αναφέρει:

«Ημουν σε πάρτι και πίστευα ότι ήταν προσωπική συζήτηση. Παρόλα αυτά, έκανα ένα ηλίθιο σχόλιο για την Πρώτη Κυρία. Οι αρχισυντάκτες μου ξεκαθάρισαν ότι η συμπεριφορά μου δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρντ των New York Times και συμφωνώ. Δικό μου λάθος, αναφερόμουν σε αβάσιμες φήμες. Ζητώ συγγνώμη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight