Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τα 3 υποψήφια τραγούδια της Γιουροβίζον - Στις 6 Μαρτίου η ειδική εκπομπή της ΕΡΤ

Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τα 3 υποψ...

Το είπε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1

Λεπτομέρειες για το ποια θα είναι τα 3 υποψήφια τραγούδια που θα πει η Demy από τα οποία θα ψηφίσει και θα επιλέξει ο κόσμος το επικρατέστερο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο στο Κίεβο της Ουκρανίας, αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Για την 26χρονη τραγουδίστρια Demy έχουν γραφτεί τρία τραγούδια τα οποία θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό στις 6 Μαρτίου 2017. Όπως αναφέρει το zappit.gr, ο Θέμης Γεωργαντάς άκουσε τα τραγούδια και φανέρωσε στο «Πρωινό» τα εξής:

«Τα άκουσα και τα 3 κομμάτια της Eurovision και έχω να σας πω τα εξής. Κατ’ αρχήν όλα τα έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Το ένα θα είναι ένα ωραίο ποπ ροκ τραγούδι, πολύ ραδιοφωνικό που τους στίχους, τους έχει γράψει η αδερφή της Demy, Romy Παπαδέα. Μετά έχουμε μια τρομερή μπαλάντα αμερικάνικου τύπου. Είναι ο Κοντόπουλος μαζί με τον John Ballard στον στίχο. To τρίτο κομμάτι, θα τολμήσω να πω ότι είναι το αγαπημένο μου. Είναι στίχοι της Romy μαζί με τον John Ballard. Ξεκινάει σαν μπαλάντα και έχει τρομερή dance κορύφωση.

Στις 6 Μαρτίου θα γίνει μια ειδική εκπομπή στην ΕΡΤ, όπου θα δούμε τα βίντεο κλιπ -όχι τη Demy να τραγουδάει. Νομίζω ότι για πρώτη φορά δεν θα τα ακούσουμε στα ραδιόφωνα πιο πριν. Και τα τρία κομμάτια έχουν άξονα στιχουργικά την αγάπη».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight