Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο στην Τρίπολη

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον...

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 του Αστέρα

Με τον Ντάουντα να ανοίγει λογαριασμό στη Super League και με την αύρα του Σα Πίντο, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα (1-0). Πρώτη νίκη για τους Περιστεριώτες έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

O Ατρόμητος έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", χάρη στο γκολ του Νιγηριανού φορ και αποκτήματος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, Αμπιόλα Ντάουντα.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ντάουντα στη Super League, ενώ έχει τέσσερα στο Κύπελλο. Και τα τέσσερα, απέναντι στη Λαμία. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Ρικάρντο Σα Πίντο στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Ατρομήτου.

Έκανε το ντεμπούτο του στο "Γ. Καραϊσκάκης" μεσοβδόμαδα (0-0 με Ολυμπιακό) και σήμερα πανηγύρισε τη νίκη. Ντεμπούτο και για τον Γιάννη Μανιάτη, προσθήκη της τελευταίας ημέρας της χειμερινής μεταγραφική περίοδου.

Νίκη για τον Ατρόμητο - σε επίπεδο Super League - μετά από ένα μήνα και την εντός έδρας της 7ης Γενάρη απέναντι στον Λεβαδειακό (2-0).

Ελεύθερη πτώση για τον Αστέρα. Έχει να νικήσει από τις 15 Ιανουαρίου (4-1 τον Παναιτωλικό) κι από τότε έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Γκολ: 45'+1' Ντάουντα

ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Δημούτσος (75' Ιωαννίδης), Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (64' Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια, Στανισάβλιεβιτς (83' Τσιλιανίδης), Μανιάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Παντελιάδης, Ούμπιδες, Μπάγκα, Πλατέλλας (75' Κυριακίδης), Τόνσο (75' Μανιάτης), Λημνιός (85' Βασιλείου), Ντάουντα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Πέρασε και από τη Βέροια ο Πανιώνιος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports