Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Δοκιμασία "Δικέφαλων" σε Ξάνθη και Χανιά

Ποδόσφαιρο: Δοκιμασία "Δικέφαλων&qu...

Για το κύπελλο

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώνονται σήμερα με τη διεξαγωγή των δύο υπόλοιπων αναμετρήσεων. Στις 17:15 ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί στα Περιβόλια την ΑΕΚ και στις 19:30 ο διαιτητής θα σφυρίξει τη σέντρα στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, στα Πηγάδια.

Φαβορί και στις δύο περιπτώσεις είναι οι «Δικέφαλοι», όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο καθώς απέναντί τους θα βρεθούν δύο από τις πολύ καλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ προέρχεται από επιβλητικές εμφανίσεις και μεγάλα σκορ απέναντι όμως σε Λεβαδειακό και Βέροια, που όμως είναι από τους πιο αδύναμους συλλόγους φέτος, ενώ ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί στη Σούπερ Λίγκα.

Όλα αυτά όμως είναι θεωρητικά, καθώς το Κύπελλο παραμένει πάντα στόχος για τις καλές ελληνικές ομάδες και ειδικά τα τελευταία χρόνια που η διαφορά ανάμεσα σε «μικρούς» και «μεγάλους» έχει μικρύνει.

Στους «τέσσερις» βρίσκεται ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός μετά το χθεσινό επιβλητικό 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ Ατρόμητος και Ολυμπιακός άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς με το 0-0 στο Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports