Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Έρχεται στην Πάτρα η Media Markt και ανοίγει κατάστημα στη Veso Mare

Έρχεται στην Πάτρα η Media Markt και ανο...
Βγενόπουλος Φάνης

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Όλα δείχνουν πως η πολυεθνική αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών Media Markt είναι έτοιμη να κατέβει στην Πάτρα και να ανοίξει κατάστημα. Ήδη από τον Αύγουστο του 2016 η εταιρεία με δημόσιες ανακοινώσεις της αναζητούσε προσωπικό για την Πάτρα και τώρα προχωρά στο επόμενο βήμα.

Όπως συζητείται το κατάστημα της πολυεθνικής θα λειτουργήσει στη Veso Mare, στο χώρο όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε ο πολυχώρος διασκέδασης «Mondo Bowling».

Το thebest.gr, το οποίο ήδη από τον Οκτώβριο είχε δημοσιοποιήσει τα σχέδια της εταιρείας για την Πάτρα [Επεκτείνεται και στην Πάτρα η γνωστή εταιρεία Media Markt - Ετοιμάζεται ν' ανοίξει κατάστημα] επικοινώνησε με στελέχη της πολυεθνικής στην Αθήνα, τα οποία δεν έδειξαν να βιάζονται να κάνουν ανακοινώσεις για τα σχέδια της εταιρείας και την επέκτασή της στην Πάτρα.

Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και από το γεγονός ότι ο προηγούμενος ενοικιαστής του καταστήματος στη Veso, ακόμη δεν έχει μετακομίσει το σύνολο του εξοπλισμού. Πάντως, άνθρωποι της αγοράς μιλώντας στο thebest.gr, εκτιμούν ότι σε λίγο χρόνο θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου εντός του καταστήματος, που θα στεγαστεί η Media Markt.

Το thebest.gr απευθύνθηκε και στο διαχειριστή του χώρου της Veso Mare, ωστόσο και από εκεί δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση για την αξιοποίηση του καταστήματος που έμεινε ξενοίκιαστο μετά την αποχώρηση του προηγούμενου ενοικιαστή.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Λουκέτο από χθες στο Mondo Bowling της Veso Mare- Έκλεισε ο χώρος κι έμειναν άνεργοι 20 εργαζόμενοι

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά