Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Η Πάτρα αξίζει κάτι καλύτερο...»

«Η Πάτρα αξίζει κάτι καλύτερο...»

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κέντρου Πόλεως Πάτρας

"Με επίκεντρο το Κέντρο της πόλης και ευρύτερα την Πάτρα, η μεγαλύτερη ΔΗΜ.Τ.Ο της Ν.Δ στο Νομό, η ΔΗΜ.Τ.Ο Κέντρου πόλεως Πατρών άνοιξε την αυλαία του 2017 με συνάντηση στα γραφεία της με την Δημοτική παράταξη «Νέα Πόλη»", αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Το παρόν έδωσαν το συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης, ο υπεύθυνος οργάνωσης της ΝΟΔΕ Αχαΐας Σπύρος Πολίτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Θεόδωρος Ξυλιάς, Ανδρέας Νικολάου, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Καυκάς, ενώ ο επικεφαλής Κώστας Χριστόπουλος απουσίασε εκτάκτως.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα του κέντρου και ευρύτερα της πόλης, οι δυνατότητες που έχει για να γίνει μια πόλη πρότυπο, μια πόλη που θα αγκαλιάζει τους δημότες και θα κρατάει τους επισκέπτες. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενημερώθηκαν από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας και Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Βασίλη Βλασταρά, πως σχεδόν σε καθημερινή βάση πλέον στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο φτάνουν παράπονα δημοτών για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του κέντρου, προβλήματα που το προσεχές διάστημα η ΔΗΜ.Τ.Ο θα αναδείξει.

Επιπλέον, ο κ. Βλασταράς ανέφερε πως συντάσσεται ένα σχέδιο δράσεις, με επίκεντρο τον δημότη, την πόλη, και κατέληξε πως πρόθεση όλων μας είναι να σχεδιάσουμε μαζί με τους δημότες μια προτάσσει για την πόλη που θέλουμε, για την πόλη που μας αξίζει, γιατί η σημερινή κατάσταση δεν αξίζει στους δημότες, δεν αξίζει στην Πάτρα, η Πάτρα αξίζει κάτι καλύτερο".

 

Βασίλης Βλασταράς

Αναπληρωτής Πρόεδρος ΝΟΔΕ Αχαΐας

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Κέντρου Πόλεως Πάτρας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις