Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Τα πάρτι της Έναρξης: Φλας σε "Αίγλη" (όπου χόρευαν ως τις 6 το πρωί) και Bodegas (που γέμισε ωραίες γυναικείες παρουσίες)

Τα πάρτι της Έναρξης: Φλας σε "Αίγλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η «πρεμιέρα» του καρναβαλικού κεφιού

Γνωστοί συμπολίτες λάτρεις του Καρναβαλιού ξεφάντωσαν στο πολυαναμενόμενο πάρτι «Σφύριξέ το» στην πέτρινη σάλα «Αίγλη» της Veso Mare με «εφόδια» ποικίλα αποκριάτικα αξεσουάρ, κολάν, μποξεράκια και κυρίως πρώιμη καρναβαλική διάθεση. Η χαρούμενη εκδήλωση που συγκέντρωσε κόσμο από τις 10.30 το βράδυ, κράτησε τον παλμό της ως τις 6.30 το ξημέρωμα. Νωρίτερα στο Bodegas της Ρήγα Φεραίου είχε μεγάλη επιτυχία το πάρτι μάσκας, με εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες να κλέβουν τα βλέμματα.

Το πάρτι «Σφύριξέ το» διοργανώθηκε για πρώτη φορά το περασμένο σαββατόβραδο με αφορμή την τελετή έναρξης. Οι συντελεστές ήταν πολλοί (Κομιτάτο, Cotton Club, Libido, Carnival Friends) οπότε πολλές γνωστές συντροφιές και εκπρόσωποι διακεκριμένων πληρωμάτων δεν έλειψαν από το γεγονός. Απαντες διασκέδασαν με «ξεσηκωτική» χορευτική μουσική και mix & much καρναβαλική αμφίεση. Υπήρξαν πολλές αναρτήσεις στο διαδίκτυο με τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα. Όπως μάθαμε το πάρτι προσέλκυσε γύρω στα 900 άτομα.

 

Στο Bodegas είδαμε πιο… «βενετσιάνικο» mood μεταμφίεσης καθώς κοκέτες της πόλης είχαν φροντίσει να φορέσουν ιδιαίτερες μάσκες και να γιορτάσουν την αφετηρία του Καρναβαλιού πιο ατμοσφαιρικά. Γενικότερα όμως σε διάφορα στέκια της πόλης οι πατρινοί ξενύχτησαν λόγω της έναρξης και νιώθοντας την ανάγκη να ξεσκάσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019