Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γνωστές Πατρινές φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Γνωστές Πατρινές φωτογραφήθηκαν για το η...

Τα έσοδα θα δοθούν υπέρ των σκοπών του Συλλόγου

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας για το 2017. Για τις ανάγκες του ημερολογίου φωτογραφήθηκαν γνωστές Πατρινές, οι οποίες με τον τρόπο αυτό θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου, μιας και τα έσοδα από την έκδοση θα διατεθούν στις δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Στη φωτογράφηση συμμετείχαν οι κυρίες: Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Φαίδρα Δούρου, Υπεύθυνη αγορών της εταιρίας ρούχων Dur, Βιβή Σέρμπου, Διαιτολόγος, Ηρώ Δημητροπούλου, Αρωγό Μέλος του Συλλόγου, Μαρία Ανδριοπούλου, Αισθητικός, Δώρα Κοσμά – Τζιβγινίδη, Καθηγήτρια Γαλλικών, Κατερίνα Τσίρου – Βουλδή, Υπεύθυνη Μουσείου Τύπου της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., Γεωργία Κυριάκου, Δερματολόγος, Βασιλική Λιόντου Καρακίτσου, Αγγελική Δημοπούλου, Διοικητική Υπάλληλος του Ε.Α.Π., Ανθή Νικολάου, Γεωργία Ανυφαντή, Λιολιώ Κολυπέρα Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Αχαΐας, Πάκυ Καραλή Γραμματέας του Δ.Σ., Γωγώ Μοσχονά Ταμίας του Δ.Σ. και Άννα Γουρζή Μέλος του Δ.Σ.

Το ημερολόγιο αποτελεί δημιουργία του κομμωτή Αντώνη Χουμουρίτη και του φωτογράφου Σωτήρης Τσακανίκας.

Το ημερολόγιο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Συλλόγου Γούναρη 37 καθημερινά 9:00 με 16:00 από το Κομμωτήριο του κου Χουμουρίτη Αντώνη, Βουρλούμη 7-9 στο Ρίο Πατρών, και από επιλεγμένα σημεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight