Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2024: Πώς σχολίασαν τα αρνητικά σχόλια ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα πριν από τον Β’ Ημιτελικό

Eurovision 2024: Πώς σχολίασαν τα αρνητι...

Απάντησαν με τον δικό τους τρόπο

Τον Β' Ημιτελικό σχολίασαν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, καθώς είναι τα δυο πρόσωπα που έχουν αναλάβει να παρουσιάσουν τη φετινή Eurovision, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποσπάσουν ιδιαίτερα θετικές κριτικές, ήδη από τον Α’ Ημιτελικό.

 Τα αρνητικά σχόλια για τους δυο τους, ήδη από τον πρώτο Ημιτελικό ήταν πολλά, κι εκείνοι απάντησαν με τον δικό τους τρόπο με τις δηλώσεις που έκαναν στην εκπομπή Eurovision night το βράδυ της Πέμπτης 9/5, λίγο πριν την έναρξη του Β’ Ημιτελικού.

«Η Μαρίνα, όσες μέρες είμαστε και εμείς εδώ, βλέπουμε ότι την αγαπάει ο κόσμος, την έχει ξεχωρίσει. Μάλιστα, έχουν αναφερθεί σε αυτή ως την avant garde ethnic συμμετοχή και ως έναν από τους πιο ωραίους δεικτικούς στίχους της Eurovision, ο οποίος είναι “I’m gonna do it my way”, “θα το κάνω με τον δικό μου τρόπο” δηλαδή» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς δίνοντας πάσα στον Ζερόμ Καλούτα, o οποίος ανέφερε: «Όπως και η ΕΡΤ το κάνει με τον δικό της τρόπο που έχει πάρει εμάς. Και γενικά όλα γίνονται με έναν καινούργιο τρόπο φέτος. Νομίζω θα μας βγάλει σε καλό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight