Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΩΝ «ΣΦΑΙΡΩΝ»: ΠΙΟ ΚΟΥΚΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, Ο ΡΑΙΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑ ΜΕΝΤΕΖ Κ.Α

ΤΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΩΝ «ΣΦΑΙΡΩΝ»: ΠΙΟ ΚΟΥΚΛΟΣ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Όταν οι ωραίοι μιλούν για αγάπη

Μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία του σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ στη σκηνή των «Χρυσών Σφαιρών». Ο 53χρονος ηθοποιός που έχει χωρίσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Αντζελίνα Τζολί, έχοντας να αντιμετωπίσει βαριές κατηγορίες από εκείνη, εμφανίστηκε πραγματικά ωραιότερος από ποτέ, με νέο, άκρως νεανικό κούρεμα και μαυρισμένο πρόσωπο αλλά και πολύ πιο λεπτός και κομψός από τις τελευταίες του φωτογραφίες. Μάλιστα, το ότι δέχθηκε πολλά θερμά χειροκροτήματα και επιφωνήματα ανδρικής υποστήριξης στην αίθουσα πιστοποίησε τη γενικότερο κύμα συμπαράστασης στον ίδιο και τη στάση του το τελευταίο διάστημα.

 

Ο Μπραντ Πιτ παρουσίασε τη δραματική ταινία  Moonlight υπογραμμίζοντας την ουμανιστική της διάσταση και την αξία της αγάπης και της συγχώρεσης. Χάρισε στο κοινό το διάσημο χαμόγελό του και έδειξε να χαίρεται από τις εκδηλώσεις  υποστήριξης ειδικά από το φίλο και συμπρωταγωνιστή του στο Oceans11 Ματ Ντέιμον.

Με τη σειρά του ο γόης και θριαμβευτής της βραδιάς Ράιαν Γκόσλινγκ αφιέρωσε ιπποτικά τη 'Σφαίρα" α ανδρικού ρόλου για το La La Land στην εξωτική καλλονή σύντροφό του Εύα Μέντεζ αποκαλώντας την «my lady και «sweetheart» εξηγώντας πως ενώ εκείνος χόρευε και τραγουδούσε για την ταινία εκείνη πρόσεχε την κόρη τους ενώ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

 

Και η 63χρονη γαλλίδα πρωταγωνίστρια Ιζαμπέλ Ιπέρ όμως πολυσυζητήθηκε καθώς ήταν η μοναδική μεγάλη έκπληξη της απονομής κατατροπώνοντας τις πολυδιαφημισμένες ως φαβορί αντιπάλους της στην α γυναικεία δραματική ερμηνεία Νάταλι Πόρτμαν και Είμι Ανταμς. Είπε στον κόσμο «Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να είμαι όπως είμαι»

Τέλος, ο Ντεβ Πατελ του Lion βγήκε στο stage μαζί με τον 8χρονο συμπρωταγωνιοστή του Σάνι, σαν μπαμπάς με το γιό του, χαρίζοντας ένα από τα πιο χαρούμενα και τρυφερά στιγμιότυπα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View