Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΘΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗΣΟΥΜΕ; ΑΠΟΝΟΜΗ «ΧΡΥΣΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

ΘΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗΣΟΥΜΕ; ΑΠΟΝΟΜΗ «ΧΡΥΣΩΝ ΣΦΑΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα τα καταφέρει το La La Land;

Ανάστατο το Χόλιγουντ: Η πιο επιβλητική και μεγαλοπρεπής απονομή-προάγγελος των Οσκαρ είναι ασυζητητί οι «Χρυσές Σφαίρες» που θα ξεδιπλώσουν το κόκκινο χαλί τους αυτή την Κυριακή- ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα. Με το ρομαντικό, new vintage μιούζικαλ La La Land του Νταμιεν Σαζέλ με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Εμμα Στόουν να συγκεντρώνει 7 υποψηφιότητες (οπότε λανσάρεται σαν φαβορί σε συγκομιδή διακρίσεων) και το δραματικό φιλμ ενηλικίωσης Μοοnlight του Μπάρι Τζένκινς να ακολουθεί με 6 υποψηφιότητες, το ενδιαφέρον των απανταχού σινεφίλ κορυφώνεται. Ως ελληνες έχουμε φέτος ένα πρόσθετο δέλεαρ για την τελετή, αφού ο Κόλιν Φάρελ έχει προταθεί στην κατηγορία α ανδρικού ρόλου για τον εκκεντρικό «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου.

 

Από πλευράς ερμηνειών οι περισσότεροι κριτικοί μαντεύουν επικράτηση των Κέισι Αφλεκ (Manchester by the Sea), Eμμα Στόουν (La La Land), Βαιόλα Ντέιβις (Fences), ενώ ο σχεδιαστής Τομ Φορντ πιθανολογείται να διακριθεί ως σκηνοθέτης ή σεναριογράφος (Nocturnal animals). Θυμίζουμε πως η εκδήλωση είναι και μια από τις ωραιότερες πασαρέλες υψηλής μόδας του πλανήτη αφού οι σταρ «κονταροχτυπιούνται» και για την αμφίεσή τους προσφέροντας μοναδικές στυλιστικές εικόνες, ενώ θα υπάρξει ανταγωνισμός και για τις επιδόσεις στην tv.

H απονομή θα γίνει στο Beverly Hilton του Λος Αντζελες με παρουσιαστή το δημοφιλή κωμικό παρουσιαστή Τζίμι Φάλον. (Μετάδοση απευθείας στη Nova, ειδάλλως δείτε την Δευτέρα βράδυ σε μαγνητοσκόπηση, όπως πάντα)

 

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ - ΔΡΑΜΑ

Α' ΑΝΔΡΙΚΟ - ΔΡΑΜΑ

A' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ- ΔΡΑΜΑ

Α' ΑΝΔΡΙΚΟ - ΚΩΜΩΔΙΑ Ή ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

A' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ - ΚΩΜΩΔΙΑ Ή ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Β' ΑΝΔΡΙΚΟ

B' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ

ΣΕΝΑΡΙΟΥ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ - ANIMATION

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΤΑΙΝΙΑ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View