Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ GS HAIR SALON ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΞΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΙΖΕΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ

ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ GS HAIR SALON ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επέτειος… χειροπιαστή

Εξι χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα στο Ρίο το κομμωτήριο GS Hair Salon του προικισμένου νεαρού hair stylist Γιώργου Σπυρόπιουλου και χαρίζει σε πελάτισσες και πελάτες μοντέρνα βραχιολάκια- ταυτότητες με το όνομά του.

Ο Γιώργος Σπυρόπουλος, τον οποίο εμπιστεύονται πολλές κοκέτες της περιοχής του Ρίου αλλά και άνδρες κάθε ηλικίας, έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως άκρως ταλαντούχος επαγγελματίας που προσφέρει μαζί με το επιτελείο του κούρεμα, χτένισμα, βαφή, περιποίηση νυχιών, μακιγιάζ σε έναν ιδιαίτερα μοντέρνο χώρο. Ενα progressive σαλόνι ομορφιάς από ξύλο, πέτρα και τσιμεντοκονία απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

 

Εδώ θα αλλάξετε τα μαλλιά σας με όλες τις τελευταίες τεχνικές φροντίδας και βαφής και τα πιο trendy- διεθνώς- χτενίσματα και κουρέματα. Με φρέσκια ματιά και άποψη ο Γιώργος Σπυρόπουλος ανταποκρίνεται με μεράκι κι ενθουσιασμό στις απαιτήσεις των πελατών του. Εδώ και μια εξαετία με τη δική του επιχείρηση έχει εξελιχθεί ως αναγνωρίσιμο, ανερχόμενο όνομα στον τομέα του. Μάλιστα μέσα στο design αυτό κομμωτήριο λειτουργεί και corner των γνωστών καλλυντικών balm & beauty is life, καθώς και shop εκλεκτών αξεσουάρ.

* Αθηνών 31- Ρίο Πατρών

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View