Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Π. ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Π. ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ: ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ -EVER -«ΠΑΙΖΕΙ» ΣΤΟ ROYAL!

Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Π. ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Π. ΣΙΑΜΠΑΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Χορός μέχρι πρωίας εγγυημένα

Το ξέρουμε πως τη φετινή παραμονή πρωτοχρονιάς στο Royal αυτό το σαββατόβραδο όλες οι … μεγάλες δυνάμεις διασκέδασης και εστίασης έχουν σμίξει για να προσφέρουν το πιο glamour, luxury και φιλόδοξο ρεβεγιόν από ποτέ. Με τον τίτλο Cotton Club Party οι «βετεράνοι» του είδους Γιάννης Ροδόπουλος και Δημήτρης Φάκαλος μαζί με τις ομάδες των Lennon (Μιχάλης Ρέγκλης, Αλέξης Σταθάς, Φάνης Τσέλης), Beau Rivage (Παναγιώτης Σιαμπάνης), Mojo Live (Χρήστος Συρίμπεης, Σωτήρης Κορφιάτης) και σε συνεργασία με την Talks Catering θέλουν να «θυμίσουν» τις αξεπέραστες, λαμπερές βραδιές της Αχάια Κλάους.  Η  απογειωτική χορευτική μουσική με τους  δημοφιλείς djs Κωνσταντίνο Γεωργίου, Πάνο Κολλιόπουλο, Σπύρο Μαυρομάτη, Παναγιώτη Σιαμπάνη είναι ένα από τα πιο ισχυρά και αδιαμφισβήτητα ατού της όλης διοργάνωσης.

Σε ποιους experts αναφερόμαστε; Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Από την στιγμή που κάποιος σκέφτεται να διοργανώσει ένα μεγάλο party, από την ώρα που κάποιος ψάχνει να βρει και να προσφέρει σε μια μεγάλη εκδήλωση την καλύτερη μουσική, σε μία επιλογή καταλήγει: Στον master, Κωνσταντίνο Γεωργίου και τον Mr Panos – a.k.a Παναγιώτη Κολλιόπουλο.

Οι jockeys που μας έμαθαν να χορεύουμε το Bye Bye Love από το αξεπέραστο All that Jazz, οι μουσικοί ενορχηστρωτές του «Κόκκινου Χορού» και των μεγαλυτέρων parties των τελευταίων ετών, μας ετοιμάζουν ένα ταξίδι στα μουσικά 1920s και ‘30s, με μία κλιμάκωση που μας υπόσχεται ένα party με χορό- όπως πάντα - μέχρι το πρωί.

Στο πλάι τους, ο ‘δικός μας’, πλέον Σπύρος Μαυρομάτης και ο ‘Mr Λευκός Χορός’, Παναγιώτης Σιαμπάνης, resident – και president (!) – του αγαπημένου μας Beau Rivage.

Τα λέμε, λοιπόν, σε μια βραδιά όπου ο Jose Feliciano θα μας εύχεται ‘Feliz Navidad’, ο Cab Calloway θα τραγουδήσει στην Minnie το ‘Hi de ho’, ο Michael και ο Andrew θα μας ματα-ξαναπούν τι έγινε ‘Last Christmas’, και τις πρωινές ώρες, με τον ήλιο ψηλά, o late Sir David θα μας ροκάρει την χρονιά με το ‘Gasoline’ και ο Bono θα καλωσορίσει την ‘New Year’s Day’!

Κάπου ανάμεσα σε αυτά, ελπίζουμε να ακούσουμε και τον ‘Άδωνη’ να μας προτρέπει, μαζί με την Μελίνα και τον Zeraw, να χορέψουμε με τα χέρια… ‘Πιο ψηλά’!!!

Φεύγοντας μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ‘Little Italy’, όπου μαζί με το αγαπημένο πρωινό των ‘Wise Guys’ της εποχής θα ακούσετε ‘ζωντανά’ από swing και Charleston μουσικές επιλογές έως Perry Como και ταραντέλες….Καλή διασκέδαση!»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View