Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 2017 ΣΤΟ DECK ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 2017 ΣΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δεν αντιστέκεσαι σε αυτό το μενού!

Με πλούσιο μπουφέ- πειρασμό θα καλωσορίσει το πανοραμικό Deck της λιμενικής ζώνης το νέο έτος 2017 το ερχόμενο σαββατόβραδο 31/12. Παραδοσιακές και διεθνείς συνταγές, μαγειρεμένες δημιουργικά θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα με τη σφραγίδα- εγγύηση της οικογένειας Λόη.

Το δείπνο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει σαν ορεκτικά: σούπα γαλοπούλας βελουτέ, γαρίδες κοκτέιλ και μανιταρόπιτα,  καθώς και τις σύνθετες ολόφρεσκες σαλάτες Deck, Caprese και Καλυψώ.

Σαν κυρίως πιάτα δοκιμάστε: γουρουνόπουλο στο φούρνο με σος μελιού, αρνάκι με κυδώνι, μάνγκο, βερίκοκο και λιαστή ντομάτα και μοσχαράκι γάλακτος με δαμάσκηνα με συνοδευτικά πιάτα ριζότο με μανιτάρια porcini, κουκουνάρι, σταφίδα, λάδι τρούφας και πατάτες με κάστανα.

Μαζί διάφορα τυριά, welcome ποτά, αναψυκτικά  και επώνυμα κρασιά. Σαν επιδόρπια θα προφερθούν σοκολατόπιτα, μιλφέιγ και τσιζκέικ. (Τιμή το άτομο 35 ευρώ)

Τα τραπέζια θα είναι στολισμένα σε χρυσούς και μοβ τόνους και θα παίξουν μουσική οι djs Χρήστος Μπερδές, Δημήτρης Μοθωναίος. Με τις Κάτια και Ολυμπία Λόη επί της υποδοχής και «ψυχή» της κουζίνας το Βαγγέλη Λόη αποκλείεται να μη νιώσουμε σαν στο σπίτι μας μπροστά στις μεγάλες τζαμαρίες, με τον Πατραικό να ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Καλή και εκλεκτικά χορταστική χρονιά λοιπόν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View