Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καθήλωσε το ακροατήριο η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Καθήλωσε το ακροατήριο η Ελένη Γλ...

Μίλησε με θέμα «Ιατρική, Ανθρωπιστική Επιστήμη έως σήμερα»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Υγεία» του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργάνωσε απόψε 19 Δεκεμβρίου 2016 σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου στο Ρίο, εκδήλωση με θέμα «Η Δημόσια Υγεία στο Προσκήνιο» όπου προσκεκλημένη κεντρική ομιλήτρια ήταν η εκλεκτή επιστήμων – Βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, πρ. Πρύτανις του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και Ιστορικός.

Η κυρία Αρβελέρ καθήλωσε το ακροατήριο με την ενδιαφέρουσα ομιλία της με θέμα «Ιατρική, Ανθρωπιστική Επιστήμη έως σήμερα» ενώ επίσης εντυπωσίασε τον κόσμο με την απλότητα και ευγένεια της. Να σημειώσουμε πως η κυρία Αρβελέρ, την Τρίτη 20/12 στις 12 το μεσημέρι, θα αναγορευθεί Επίτιμη Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Ιατρικής. Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο ίδιο πάνελ με την κυρία Αρβελέρ ήταν ο Απόστολος Βανταράκης, Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και ο Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής, Δ/ντής Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής και Τμήματος Λοιμώξεων ΠΓΝ Πατρών. Αναπλ. Πρόεδρος Συμβουλίου Ιδρύματος Παν/μιου Πατρών.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων Δημήτρης Κατσικόπουλος μαζί με τη μητέρα του Μαρία Κατσικοπούλου, κ.α.

Ομιλητής ήταν  επίσης ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, Αναπλ. Καθηγητής, ΕΚΠΑ, Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι φωτό είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου, συνεργάτη του thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις