Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

PRINCIPE: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 20%

PRINCIPE: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γοητευτικός όσο ποτέ στο ρεβεγιόν

Όλα τα κορυφαία trends της ευρωπαικής μόδας στην ανδρική γκαρνταρόμπα είναι συγκεντρωμένα στα καταστήματα Principe (Γεροκωστοπούλου 23 και Ερμού 54). Ειδικά τα φετινά Χριστούγεννα μπορείτε να βρείτε εδώ τις πιο ενημερωμένες προτάσεις για κομψό  ντύσιμο εν όψει ρεβεγιόν και εορταστικών εξόδων των ημερών, αλλά και ό, τι πιο τελευταίο για casual all day ένδυση και stylish ζεστασιά κόντρα στην παγωνιά.

Εξαιρετικά κοστούμια, διαλεγμένα ένα προς ένα, φίνα πουκάμισα και γιλέκα, μοντέρνα, ανδροπρεπή πανοφώρια,  θα ενθουσιάσουν τους κυρίους που ενδιαφέρονται για ξεχωριστές, γιορτινές εμφανίσεις. Παράλληλα, προτείνονται μεγάλη συλλογή από καθημερινά σακάκια και πλεκτά, παντελόνια, τζιν και μπουφάν. Από το ιταλοπρεπές styling του γνωστού brand ΜonteNapoleone ως τα status ρούχα και τα αξεσουάρ της διάσημης Lacoste, οι πατρινοί θα ντυθούν από την κορυφή ως τα νύχια με εγγυημένες ετικέτες. Ειδικά για τη γιορτινή περίοδο προσφέρεται έκπτωση 20%!

 

 

Η επιχείρηση Principe βρίσκεται στο χώρο του ανδρικού ενδύματος εδώ και 31 χρόνια και διαθέτει –δικαιωματικά- πιστούς οπαδούς στην εμπορική Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View