Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CHANEL SHOW ΣΤΟ RITZ: O ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΚΡΙΕΣ ΠΕΡΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΦΑΡΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ

CHANEL SHOW ΣΤΟ RITZ: O ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΦΟΡΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mια επίδειξη πολύ… happy!

«Paris Cosmopolite» τιτλοφόρησε ο ακαταπόνητος 83χρονος «κάιζερ» της μόδας Καρλ Λάγκερφελντ την τελευταία κολεξιόν του οίκου Chanel στο εμβληματικό ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού, το οποίο η θρυλική Coco θεωρούσε σπίτι της. Μετά από καιρό επέδειξε στις ιστορικές ανακαινισμένες σάλες τη σειρά Metiers d’ Art- Pre Fall 2017, η οποία συνήθως παρουσιάζεται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Εμπνευσή του η πόλη του φωτός το ’20 και το ’30 και η υπέρκομψη γκαρνταρόμπα των κυριών που δειπνούσαν τότε στο Ritz.

 

To σόου άνοιξε και έκλεισε το αγαπημένο –και πια ακριβοθώρητο- μοντέλο του Λάγκερφελντ Κάρα Ντελεβίν, ενώ συμμετείχε και η νέα μούσα του οίκου Λίλι Ρόουζ Ντεπ (κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, πιο αδύνατη από ποτέ, με απόλυτα ανορεξική φιγούρα). Εμφάνιση –έκπληξη έκανε και ο διάσημος τραγουδιστής του  «Ηappy» Φάρελ Γουίλιαμς με μακρύ κολιέ μαργαριταριών και Chanel ρεντικότα αλλά και κουάφ με κρύσταλα στο κεφάλι!

Ανάμεσα στα μανεκέν και οι πανέμορφες Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ και Μαριακάρλα Μπόσκονο, που φόρεσαν στα μαλλιά σε spanish style πελώρια κατακόκκινα λουλούδια.

Τα γνώριμα μπουκλέ σακάκια στολίστηκαν με πέρλες, τριαντάφυλλα, άνθινα κεντήματα και κουμπιά από πλέξι-γκλας. Παντελόνια κάπρι και πολλές βραδινές κοκτέιλ δημιουργίες με αστραφτερό διάκοσμο, τούλια, φτερά και μεταλιζέ υλικά θάμπωσαν το κοινό, που ήξερε καλά βέβαια την «ταυτότητα» του απλησίαστου brand της υψηλής κοινωνίας και των κροίσων της οικουμένης.

H γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί, η σύζυγος και η κόρη του σταρ Γουίλ Σμιθ, η Λότι Μος παρευρέθηκαν στο γεγονός καθισμένες στα στρωμένα τραπέζια του Ritz ως τιμώμενες καλεσμένες. Η επίδειξη έγινε διεθνής είδηση ταχύτατα. Διαλέξαμε στιγμιότυπα, το όλο couture κλίμα αποδεικνύει γιατί το Παρίσι παραμένει τόσο παραδοσιακά συνδεδεμένο με τη μόδα υψηλών επιδόσεων, σε σημείο που Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη ούτε που πλησιάζουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View