Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι της Ακαδημίας των σπορ

Χάντμπολ: Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι της Ακ...

Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει κλήρωση μιας τηλεόρασης ως δώρο για τους φιλάθλους

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η Ακαδημία των Σπορ εν όψει του ντέρμπι του Σαββάτου στο Κουκούλι με τον ΒΑΟ Λουτρακίου. Ο αγώνας άλλαξε ώρα έναρξης και αντί για 5.30 το απόγευμα που είχε προγραμματιστεί, θα ξεκινήσει στις 5.45.

Χωρίς προβλήματα και απουσίες στις προπονήσεις οι πράσινοι έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για το ντέρμπι, που θα δώσει προβάδισμα στον νικητή της αναμέτρησης στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αρχηγός της ομάδας Σάκης Καλούδης  δηλώνει: "Ξέρουμε τον αντίπαλο πολύ καλά και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ανυπομονούμε μπροστά στους φιλάθλους μας, που τους καλώ για άλλη μια φορά να είναι δίπλα μας και να αποτελέσουν τον όγδοο συμπαίκτη μας, στο   τέλος όλοι μαζί να γιορτάσουμε την νίκη. Με τις φετινές προσθήκες παικτών στον σύλλογο  στην ουσία έχουμε μια νέα ομάδα που από αγώνα σε αγώνα τα πάμε καλύτερα και έχουμε λύσεις στα πάντα".

* Ο σύλλογος που βλέπει την όλη αναμέτρηση σαν μια γιορτή του αθλήματος, θα ξανά κάνει στο ημίχρονο αγώνα επίδειξης των ομάδων παμπαίδων και παγκορασίδων Β΄ αγοριών – κοριτσιών.

* Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει κλήρωση  μιας τηλεόρασης ως δώρο για τους φιλάθλους που θα βρίσκονται στις κερκίδες και βοηθούν τον σύλλογο, προσφορά των  καταστημάτων της αλυσίδας ηλεκτρονικών συσκευών welcome Παναγιωτακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Τρίτη νίκη για την Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports