Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ ΤΟ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ"-ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ ΤΟ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ&...

Αθλητισμός, πολιτισμός και γυναικεία ευαισθησία

Με την πολυαναμενόμενη παρουσία της Κατερίνας Παναγοπούλου, προέδρου του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ευρώπη για τον Αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε Τετάρτη βράδυ στο κεντρικό ξενοδοχείο «Βυζαντινό»  η πολύ ζεστή και επιτυχημένη εκδήλωση του πατρινού παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας»  με στόχο την ενίσχυση του Κλινικού Παρατηρητηρίου Διαγνωστικής Εκτίμησης και Αντιμετώπισης των Ψυχοεξαρτήσεων  των νέων, στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Ηταν ένα φιλικό, γυναικοκρατούμενο event με οικοδέσποινα τη συντονίστρια του παραρτήματος Μαρία Μανουσάκη-Μαλλιώρη.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου υπογράμμισε στο χαιρετισμό της  την ανιδιοτελή προσφορά  της Καλλιπάτειρας όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στα κοινωνικά και πολιτισμικά δρώμενα της χώρας μας. Αλλωστε, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Χρήστος Μήλας, πρόεδρος της ομάδας Προμηθέας, οι αθλητές Σοφία Ρήγα μαζί με τον προπονητή της Γιάννη Δαγκόγλου, ο Κώστας Κατσουράνης από την Παναχαϊκή και ο Βασίλης Γιαννικόπουλος από τον Προμηθέα Πατρών, οι οποίοι μετέφεραν το πνεύμα τους υγιούς αθλητισμού. Ταυτόχρονα εμφανίστηκε η ερμηνεύτρια κλασικού τραγουδιού Παναγιώτα Τσίρη, η πιανίστα Ελένη Παπαπροκοπίου και μέλη της Πολυφωνικής.

 

 

Το Κλινικό Παρατηρητήριο θα λειτουργεί  με επιστημονικά υπεύθυνο τον Ιωάννη Δρίτσα, επίκουρο Καθηγητή Δυτικής Ελλάδας με γνωστικό αντικείμενο  στην Κλινική Εγκληματολογία και Κοινωνική Εργασία. Ο αναπλ. Καθηγητής Γεώργιος Σαλάχας και ο Καθηγητής Σπύρος Συρμακέσης αναπλ. προέδρου ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας  επίσης στήριξαν την εκδήλωση.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ο χώρος παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», Νίκο Μαντά και την διακόσμηση του επιμελήθηκε η συμπολίτισσα καταστηματάρχης Μάρι  Ζωγοπούλου- Ανδρουτσέλη. Στην είσοδο υπήρχαν οι δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας κοσμημάτων Τίνας Πανταζοπούλου. Τα εορταστικά δώρα ήταν χορηγία του γνωστού συμπολίτη φαρμακοποιού Απόστολου Τέκου με προϊόντα της εταιρίας Κορρέ. Τη περιποίηση των κυριών φρόντισε αφιλοκερδώς η  Β. Φωκά ιδιοκτήτρια των Laser Clinics.Ο γενικός διευθυντής των Ster Cinemas Aλέξης Μπιτούνης προσέφερε δωρεάν εισιτήρια στα νέα παιδιά που παρευρίσκονταν.

Η αρωματική και γευστική απόλαυση του καφέ και οι γλυκιές λιχουδιές που τον συνόδευαν ήταν χορηγία των Cofee Island.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους  διακρίναμε επίσης τη Λιολιώ Κολυπέρα από το «Άλμα Ζωής», την Τασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου, την πολιτευτή Έλενα Κονιδάρη - Αντωνοπούλου και γνωστές πατρινές μέλη και φίλες της "Καλλιπάτειρας".

ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View