Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

“Φευγάτη” η διάθεση σήμερα με τη διέλευση της Σελήνης απ’ το ονειρικό κι ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από καθημερινές πιέσεις, να κοιμηθείτε περισσότερο, να διαλογιστείτε και να ασχοληθείτε με την τέχνη. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο διευκολύνει την εξέλιξη και πραγματοποίηση επιθυμιών και σχεδίων.

Ταύρος

Αφιερωμένη στους φίλους η σημερινή μέρα, η οποία θα είναι ήπια και αρμονική, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε και σε ομαδικές δραστηριότητες. Περισσότερη ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο, προωθεί θέματα επαγγελματικά και το κλείσιμο κάποιων ζητημάτων.

Δίδυμοι

Έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί μια θολούρα και υπνηλία. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο φέρνει πρόοδο σε σχέδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, επαφές με το εξωτερικό ή ταξίδια.

Καρκίνος

Πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας κι αισιοδοξίας. Η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα απογειώνει τον ρομαντισμό και σας κάνει να ταξιδεύετε. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο φέρνει πρόοδο σε θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά.

Λέων

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, περισσότερο σε ζητήματα δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών κλπ. Θα είναι όμως και μια ερωτική μέρα, ενώ το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα κάνει τη διάθεση πολύ ρομαντική. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο φέρνει πρόοδο σε σχέσεις, συνεργασίες, σπουδές, ταξίδια, νομικά.

Παρθένος

Πιο αρμονική και κοινωνική μέρα, με ευκαιρία για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ το βράδυ ειδικά με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα θα είναι ρομαντικό, ιδανικό για ερωτικά ραντεβού. Έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο θα βοηθήσει στο προχώρημα εργασιακών και οικονομικών θεμάτων, όπως και ζητημάτων υγείας/διατροφής.

Ζυγός

Μια παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες και λεπτομέρειες, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε θέματα καθημερινά και νοικοκυριού. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και πρόοδο στα ερωτικά, σε συνεργασίες και σε δημιουργικά ή επιχειρηματικά project.

Σκορπιός

Ευχάριστη και πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι, σπορ και άλλες ωραίες δραστηριότητες. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, ενώ το βράδυ με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα θα είναι αρκετά ρομαντικό, και ιδανικό για θέματα τέχνης. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο προωθεί θέματα σπιτιού και οικονομικών.

Τοξότης

Περισσότερη έμφαση στην ιδιωτική και οικιακή σας ζωή δίνει σήμερα η Σελήνη, και γενικά σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί μια σύγχυση, αυταπάτες και υπνηλία. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο βοηθά και φέρνει καλές εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, ερωτικών, συμφωνιών, δημιουργικών κι επιχειρηματικών project.

Αιγόκερως

Ανάλαφρη κι επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα. Μέρα επίσης με σεμινάρια, μαθήματα, πληροφόρηση, διάβασμα, γράψιμο. Αρκετές μετακινήσεις. Έμφαση σε σχέσεις με συγγενείς και συμμαθητές. Ρομαντικό το βράδυ. Η θετική όψη Άρη-Κρόνου σήμερα και αύριο φέρνει εύκολες και γρήγορες εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Υδροχόος

Ήρεμη αναμένεται η σημερινή μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση, τις αισθήσεις. Έμφαση σε θέματα οικονομικά, σε αγορές, πληρωμές κλπ. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο διευκολύνει κι επιταχύνει το προχώρημα προσωπικών επιθυμιών αλλά και συμφωνίες, συζητήσεις και θέματα επικοινωνίας και γραφειοκρατικά.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Μέρα ξεκινημάτων, αποφάσεων, πρωτοβουλιών. Αρκετά ρομαντικό και καλλιτεχνικό το βράδυ με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο βοηθά στο κλείσιμο θεμάτων και ενισχύει τα οικονομικά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being