Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέχει καταρρακτωδώς σε Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα– Πλημμύρισε υπόγειο στη Οβρυά στην Πάτρα – Δύσκολη νύχτα για την Ζάκυνθο

Βρέχει καταρρακτωδώς σε Ιόνιο και Δυτική...

Δείτε ζωντανά τον καιρό στον διαδραστικό χάρτη

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νότιο Ιόνιο και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στη Ζάκυνθο και προκάλεσε τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, πλησιάζει στην Πάτρα. Ήδη στην Δυτική Πελοπόννησο, το Ιόνιο, στη Δυτική Αιτωλοακαρνανία και στην  Ηπειρο, βρέχει καταρρακτωδώς και προβλέπεται να βρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων αργά το βράδυ της Κυριακής πλημμύρισε υπόγειο στην περιοχή της Οβρυάς και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την άντληση των υδάτων.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για την Δευτέρα σε Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησος, ο καιρός θα έχει ως εξής:

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στις νοτιότερες περιοχές του Ιονίου, τη Δυτική Πελοπόννησο και τη Δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 ως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις