Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΦΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΣΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ OPENING ΤΟΥ PANDORA STORE- ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ, ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΦΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Red carpet στην Αγίου Νικολάου!

Ανάσταστη η αρχή της Αγίου Νικολάου με φόντο το Μώλο, Τρίτη βράδυ, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα η επίσημη «πρεμιέρα» του Pandora Concept Store διέθετε κόκκινο χαλί για να παρελάσουν όχι μία και δυο, αλλά οκτώ λαμπερές celebrities της εγχώριας tv και της μόδας. Με επικεφαλής τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής Happy Day Σταματίνα Τσιμιτσιλή, που προσέλκυσε και τα περισσότερα φλας με συμπολίτες, οι έτερες κυρίες της τηλεόρασης Εύη Φραγκάκη, Τζένη Μελιτά, Ιλένια Ουίλιαμς και οι  ονομαστές fashionbloggers Αννούσα Μελά, Έλενα Γαλύφα, Λαβίνια Σταθάκη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επιδόθηκαν σε αδιάκοπες σπιρτόζικες πόζες, φιλιά στον αέρα, σκερτσόζικες selfie, κοριτσίστικα γέλια και ανάδειξη των κοσμημάτων Pandora με το δικό τους ανάλαφρο -αλλά και professional cool- τρόπο.

Πλήθος πατρινού κόσμου και εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων ανταποκρίθηκαν στο event αλλά και δεκάδες κυρίες που περιεργάστηκαν τα διάσημα, προσιτά κοσμήματα με το ιδιαίτερο design και τις πολύ προσιτές τιμές. Ο νεαρόκοσμος ήταν επίσης εκεί για τις απαραίτητες φωτογραφίες με τα κινητά μαζί με τις διάσημες πρέσβειρες του brand. Τυχερά charms, που είναι ιδανικά δώρα για τη γιορτινή περίοδο, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια με βάση το ασήμι και το χρυσό 14κ και στολισμένα με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες σαγήνευσαν στις βιτρίνες και τις προθήκες του κατάφωτου καταστήματος. Με βάση την Κοπεγχάγη της Δανίας τα κοσμήματα Pandora έχουν εξαπλωθεί σε 100 χώρες. Λόγω αυτής  της προέλευσης αργά το βράδυ, την κόκκινη κορδέλα των εγκαινίων  έκοψε  ο Κώστας Χριστόπουλος, που πέραν από επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης στο Δήμο είναι και πρόξενος.

Το opening στην Πάτρα πέραν τον καταιγισμό φλας από τοπικά media περιλάμβανε και live ραδιοφωνικό show από τον Kiss Fm Πάτρας. Επί της υποδοχής ήταν οι εξ Αθηνών κυρίες Eύη Σωτηροπούλου, Ρίτα Γρηγοριάδου και Βάσω Τόση, εκπρόσωποι της Pandora  και η πατρινή οργανωτική υπεύθυνη Λουκία Σιμονοβίκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν πραγματικά πολύ ευγενική και γλυκιά, συζητούσε και φωτογραφιζόταν με όλους και χαιρόταν πολύ όταν έβλεπε μικρά παιδιά που της θύμιζαν τις κόρες της. (Κατά την άποψή μας ήταν και πολύν κομψή με τη μακριά μίντι καμηλό φούστα της και το λευκό πουκάμισο, δίχως υπερβολική επιτήδευση ενώ οι άλλες guest stars ήταν πιο «ροκ» σε ντύσιμο). Όπως ανέφερε, έχει ξανάρθει στην Πάτρα το Καρναβάλι. Από τα κοσμήματα Pandora της αρέσουν πολύ τα διάφορα σύμβολα που παραπέμπουν σε διάφορες συναισθηματικές φάσεις της ζωής της. Το κατάστημα στην Πάτρα, κατά την άποψή της ομόρφυνε πολύ το κέντρο και σαφώς είναι μια νέα επιχείρηση για την πόλη που προσφέρει θέσεις εργασίας σε δύσκολους καιρούς. Μάλιστα, δεν δίστασε να ομολογήσει πως με την πρόσφατη στα κανάλια και η ίδια βίωσε τραγικές στιγμές ανασφάλειας και αγωνίας.

Δείτε στιγμιότυπα μέσα από το φακό του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου του thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View