Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Έτοιμος για το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος-Φιλική νίκη επί του Πανελευσινιακού

Σουπερλίγκ: Έτοιμος για το πρωτάθλημα ο ...

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 5-1 σε φιλικό δίτερμα

Χάρη σε χατ τρικ του Νταβίντ Ενγκόνγκ, ο Πανιώνιος σάρωσε 5-1 τον Πανελευσινιακό σε φιλικό δίτερμα, ενόψει της επανέναρξης των εθνικών πρωταθλημάτων. Οι «κυανέρυθροι» φάνηκαν έτοιμοι για την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας την επόμενη εβδομάδα.

Φιλικό με τον Πανελευσινιακό έδωσε το Σάββατο (19/1) στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος, ο οποίος ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο μέρος και επικράτησε με 5-1. Στο ματς έπαιξε για 66 λεπτά ο υπό δοκιμή Ουρουγουανός χαφ, Σεμπαστιάν Ασίς.

Σε κέφια ήταν ο Ν' Γκογκ, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ. Στο 53' με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 58' με πλασέ «έγραψε» το 2-0. Τρία λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φούντας.

Ο Ν' Γκογκ στο 65' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και λίγο αργότερα. Το 5-0 ήρθε λίγο αργότερα με τον Βουκελάτο. Για την ομάδα του Πανελευσινιακού μείωσε σε 5-1 ο Δημόπουλος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Πανιώνιος (Β. Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος (46’ Βοσνιάδης) , Τασουλής (66’ Πινιώτης), Μασούρας (46’ Φούντας), Οικονόμου (Αντωνιάδης), Ρισβάνης (46’ Σταυρόπουλος), Ενγκόγκ (66’ Κερασίδης), Ασίς (66’ Κρητικός), Βουκελάτος, Κόρμπος (46’ Σαββίδης), Μασούντ (46’ Καθάριος), Βλάχος (46’ Αργυρόπουλος).

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Γκόμεζ, Αρβανίτης, Τσίγκρος, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση, Σιλιγαρδάκης, Καμπούρης, Κορομηλάς, Κοτσαρίδης, Αγγελούδης, Κωστόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στεργιώτης (70' Αγριμάκης), Ρόκας, Γραικός, Παλαιολόγος, Δημόπουλος, Ζέλιος, Μουντοκαλάκης, Ιορδανίδης, Τσούπρος, Μπρέμπος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports