Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τιμητικό Όσκαρ - έκπληξη για τον 62χρονο Τζάκι Τσαν

Τιμητικό Όσκαρ - έκπληξη για τον 62χρονο...

Για την συνολική προσφορά του στο σινεμά

Πολλούς εξέπληξε το τιμητικό βραβείο Όσκαρ που απονεμήθηκε στον 62χρονο ηθοποιό Τζάκι Τσαν για την συνολική προσφορά του στο σινεμά.

Όπως ο ίδιος είπε βαθιά συγκινημένος, «το να στέκομαι εδώ είναι ένα όνειρο. Μετά από 56 χρόνια στη βιομηχανία του σινεμά, με περισσότερες από 200 ταινίες, έχοντας σπάσει τόσα πολλά κόκαλα, επιτέλους αυτό είναι δικό μου».

Ο Τζάκι Τσαν χαμογελαστός όπως πάντα παρέλαβε το τιμητικό του Όσκαρ σε ειδική τελετή της Ακαδημίας Κινηματογράφου στην βραδιά των Governors Awards, μετά τον πρόλογο του Τομ Χανκς και την παρουσίαση του από τον Σιλβέστερ Σταλόνε (υποψήφιος για το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για το «Creed, η γέννηση ενός θρύλου») στο σπίτι του οποίου ο Τσάκι Τσαν θυμήθηκε πως είχε αγγίξει πριν 23 χρόνια ένα Όσκαρ.

Ο Τζάκι Τσαν όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, το flix.gr, απ' όπου και οι φωτ., ξεκίνησε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στο χώρο του θεάματος από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών μέσα από μικρούς ρόλους. Ο Τσαν έχει παίξει σε πολλές ταινίες όπως στο φιλμ «Αλεξίσφαιροι ντέτεκτιβ», «Ο Κινέζος θα…σφυρίξει τρεις φορές» και στο ''Chinese Zodiac'' του 2012 όπου ο Τζάκι Τσαν που υπογράφει και την σκηνοθεσία, υποδύεται έναν μισθοφόρο που ψάχνει να βρει τα γλυπτά που εκλάπησαν από το Αρχαίο Θερινό Ανάκτορο στο Πεκίνο.

*Μαζί με τον Τζάκι (Τσάκι) Τσαν που έχει γεννηθεί στο Χονγκ Κονγκ, βραβεύθηκαν η μοντέρ Αν Β Κόουτς («Ο Λόρενς της Αραβίας», «Ο Ανθρωπος Ελέφαντας») στα 90 της χρόνια, ο βετεράνος ντοκιμαντερίστας Φρέντερικ Γουάισμαν («Titicut Follies» το πιο γνωστό του φιλμ) στα 86 του χρόνια και ο διευθυντής κάστινγκ Λιν Σταλμάστερ («West Side Story») στα 88 του χρόνια. Οι βραβευθέντες εικονίζονται στην κάτω φωτ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight