Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κώστας Νικολούτσος: «Χρειάζονται τα δίκτυα για τα τοπικά μας προϊόντα…»

Κώστας Νικολούτσος: «Χρειάζονται τα δίκτ...

Η ομιλία του πρόεδρου του ΕΒΕ Ηλείας στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – EXPO 2016»

Αφιερωμένη στις δυνατότητες των ηλειακών προϊόντων και στην ανάγκη να υπάρξουν παρεμβάσεις στη βασική οδική αρτηρία Πύργου – Βυτίνας ήταν η ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστα Νικολούτσου στην μεγάλη έκθεση που έγινε στην Τρίπολη «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – EXPO 2016».

Στη συγκεκριμένη έκθεση η παρουσία τόσο του ΕΒΕ όσο και των επαγγελματιών – επιχειρήσεων, υπήρξε ιδιαίτερα δυναμική, κερδίζοντας σε ουσία και εντυπώσεις.

Αναλυτικά και μεταξύ άλλων, όταν πήρε τον λόγο ο κ. Νικολούτσος, τόνισε:

«Επειδή απόψε η βραδιά είναι αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα εκ μέρους της αντίστοιχης κοινότητας της Ηλείας θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, μια επιχείρηση εμβληματική για την Ηλεία, το κτήμα Μερκούρη, κατατάγει σύμφωνα με το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Wineandspirits στα 100 σημαντικότερα οινοποιεία του κόσμου, είναι κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και ελπίζουμε αυτό να δείξει τον δρόμο σε πολλές επιχειρήσεις.

Η Ηλεία συμμετέχει απόψε και πιστεύουμε ότι παράγων προϊόν της Πελοποννήσου είναι ενιαίο για όλους, εμείς με επικεφαλίδα την Ολυμπία με τις ακτές με τα μνημεία, με τα 100 χιλιόμετρα προσεγγίσιμων παραλιών καθώς επίσης και μια ισχυρή παρουσία στον αγροτοδιατροφικό τομέα με παγκόσμιας κλάσης προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα στην εθνική οικονομία από ότι μέχρι σήμερα, όμως για αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη δικτύων και θα επιτρέψετε υπουργέ μου να αναφέρω ότι ο κύριος Περιφερειάρχης το γνωρίζει για τον δρόμο Πύργος – Ολυμπία – Βυτίνα που είναι κατασκευασμένος το 1936.

Άλλοτε ήταν μεγάλος κυκλοφοριακός κόμβος για την Πελοπόννησο, σήμερα, είναι όμως δυστυχώς ανενεργός.

Νομίζω, τέλος, πως πρέπει να σκύψουμε με ταχύτητα στα προβλήματα των επιχειρήσεων και στην λήψη αποφάσεων για να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα μπορεί πιο δυναμικά και καλύτερα…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις