Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πόσο μπροστά βλέπουν τα Startups; Νεανική επιχειρηματικότητα που «βλέπει» στο μέλλον

Πόσο μπροστά βλέπουν τα Startups; Νεανικ...

Εκδήλωση στο πλαίσιο του 19ου forum ανάπτυξης

«Booming Industries: Πόσο μπροστά βλέπουν τα Startups;» Το ερώτημα που έθεσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών συγκέντρωσε ζωηρό ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για νέες μορφές επιχειρηματικότητας που ξεκινούν από νέους «βλέπουν» όμως στο μέλλον.

Νεοφυείς επιχειρήσεις που προσπαθούν να βρουν λύση και να αναπτυχθούν γρήγορα παγκοσμίως είναι ο ορισμός των Startups, έτσι όπως περιέγραψε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος Co-Founder του  teastock.io. Μιας Start Up που παρακολουθεί συστηματικά τη διακύμανση τιμών κολοσσών και προβλέπει την υψηλότερη και χαμηλότερη τιμή τους μέσα στην ημέρα.

Ο Άγγελος Ευστρατιάδης Angel Investor, αναφέρθηκε στα Booming Industries. Είναι οι τεχνολογίες που θα έρθουν στη ζωή μας στα επόμενα 10 με 15 χρόνια προκαλώντας μεγάλες αλλαγές. Πρόκειται για τον κλάδο big data, την ασφάλεια των δεδομένων, τη γονιδιακή ανάλυση και τη ρομποτική.

Η Έφη Σιαΐνη πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματικών περιέγραψε τον διαγωνισμό blue growth για τη γαλάζια επιχειρηματικότητα, η τελική πράξη του οποίου θα παιχτεί τοε ερχόμενο Σάββατο στο Royal Theater της Πάτρας όπου θα αναδειχθεί ο νικητής. Ανάμεσα στις ιδέες που έχουν κατατεθεί υπάρχει επιχειρηματική πρόταση ομάδας μαθητών της Β’ Λυκείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr