Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Κέρδισε τις εντυπώσεις η ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ στο Athens Bar Show 2016 – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κέρδισε τις εντυπώσεις η ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ...

Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό τα JUNIQUE (juniper & wine) και VERMOOD (vermouth bianco)

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π.ΧΑΧΑΛΗΣ συμμετείχε στο ATHENS BAR SHOW που πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μία μοναδική ετήσια εκδήλωση, αφιερωμένη στους bartenders και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών. Σε ανακοίνωση της ποτοποιίας αναφέρονται τα εξής:

Η συμμετοχή μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς, χάρις και στην τεράστια επισκεψιμότητα της εκδήλωσης, επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, γνώρισαν τα προϊόντα μας και δοκίμασαν τα απίθανα κοκτέιλ που δημιούργησε η ομάδα της ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ, εμπνευσμένη από τη μοναδική γεύση και ποιότητα των λικέρ ΚΑΣΤΡΟ.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο κοινό τα JUNIQUE (juniper & wine) και VERMOOD (vermouth bianco) - δύο νέα, εξαιρετικά προϊόντα που κέρδισαν τις εντυπώσεις και που προέκυψαν από τη συνεργασία της εταιρείας μας με τον Μάριο Ηλιόπουλο και τον Αργύρη Οικονομάκο:

Το JUNIQUE είναι ένας μοναδικός συνδυασμός λευκού οίνου και φυσικού εκχυλίσματος άρκευθου (juniper).

Το VERMOOD είναι λευκό βερμούτ, με φυσική γλύκανση, προερχόμενη από εκλεκτό ημίγλυκο λευκό οίνο (Μοσχάτο) που αρωματίζεται με αρτεμισία, περγαμόντο και ποικιλία ελληνικών βοτάνων. Χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών και ζάχαρης, περιέχει ελληνικό μέλι που ενισχύει την ιδιαίτερη γεύση του.

Οι δύο πρωτότυπες αυτές δημιουργίες ενισχύουν την προσπάθεια της ποτοποιίας μας να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από εκχύλιση και απόσταξη με πηγή έμπνευσης βότανα και φρούτα της ελληνικής γης.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Συνεχίζουμε δημιουργικά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life