Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λαμπρόπουλος: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Λαμπρόπουλος: "Να είμαστε συγκεντρω...

Όπως τόνισε ο πλέι μέικερ του Έσπερου ΑΟΠΑ

«Είμαστε μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας και πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε. Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό και στη συνέχεια θα δούμε τι θα κάνουμε».

Αυτά τόνισε ο πλέι μέικερ του Έσπερου ΑΟΠΑ, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, μιλώντας για το ντέρμπι με τη Δάφνη Δαφνίου.

Όταν χτίστηκε ο Έσπερος ΑΟΠΑ στόχος ήταν η παραμονή στη Β’ Εθνική που μεταφράζεται σε 12-15 νίκες, στη Γ’ Εθνική για τον πρωταθλητισμό απαιτούνται τουλάχιστον 60% περισσότερες νίκες. Πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα;

«Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές που έχω αγωνιστεί είναι πιο δυνατή. Με περισσότερες δυνατές ομάδες. Σίγουρα για να απαντήσω στην ερώτησή του είναι πιο δύσκολο να έχεις στόχο την άνοδο, παρά τη σωτηρία. Εμείς έχουμε την ποιότητα, αλλά αυτό που κοιτάζουμε είναι να δέσουμε ως ομάδα, να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ και μέσα από αυτή τη διαδικασία να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Με την Καλαμάτα παίξατε όσο χρειάστηκε, γιατί στην γ΄ περίοδο ουσιαστικά με ένα καλό διάστημα καθαρίσατε το παιχνίδι...

«Ακόμη ψάχνουμε να βρούμε πατήματα. Μάλλον ακόμη είμαστε επηρεασμένοι από την αλλαγή Κατηγορίας και τη συμμετοχή μας αντί στην Β’ στη Γ’ Εθνική. Ομως θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα βρούμε ρυθμό και θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ».

Εσύ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι μετά τον περυσινό τραυματισμό σου;

«Δεν είναι εύκολο. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός και προέρχομαι από μια χρονιά, στην οποία δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου. Νιώθω δυνατός, είμαι καλά και κάθε μέρα που περνάει είμαι ακόμη καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Και ο Λαμπρόπουλος στον Έσπερο ΑΟΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports