Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Εγκαταστάθηκε εργολάβος στο δρόμο Διασελάκι - Πέρκος - ΦΩΤΟ

Αιτωλοακαρνανία: Εγκαταστάθηκε εργολάβος...

Στα πλαίσια της συντήρησης-αποκατάστασης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου

Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016, έγινε εγκατάσταση του εργολάβου στο έργο : «Συντήρηση οδοποιίας Διασελάκι-Πέρκος», με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2014 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Είναι υποέργο του: «Συντήρηση – αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, αρμοδιότητας Π.Ε.  Αιτωλοακαρνανίας, ετών 2014-2016» και αφορά στη βελτίωση της βατότητας του δρόμου Διασελάκι – Πέρκος του Δήμου Θέρμου.

Πρόκειται για δρόμο που αρχίζει έξω από τον οικισμό Διασελάκι,  φθάνει  έως τον οικισμό Πέρκο  και από εκεί έως τα όρια του Δήμου Θέρμου με τον Δήμο Πλατάνου, έχοντας συνολικό μήκος 11.000 μέτρα.

Ο δρόμος θα βελτιωθεί ως προς το πλάτος και όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά του ενώ παράλληλα θα ασφαλτοστρωθεί.

Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνολικό μήκος δρόμου  6.000μ (από τα 11.000 μ. συνολικά) και αφορούν σε χωματουργικά έργα όπως εκσκαφές και επιχώματα , σε τεχνικά έργα όπως υπενδεδυμένη τάφρο και σωληνωτούς  οχετούς, καθώς και σε οδοστρωσία και σήμανση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνα Σταρακά., δήλωσε σχετικά:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει προσηλωμένη στην βελτίωση του οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας σε πείσμα των δυσκολιών, κάτι που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Η προσβασιμότητα σε όλη την Αιτωλοακαρνανία είναι στρατηγική μας επιδίωξη για να υπάρξει προοπτική ανάπτυξης. Τα προβλήματα είναι πολλά και χρόνια, ακούμε τους πολίτες, γνωρίζουμε το δίκιο τους και θέλουμε να εγκαθιστούμε εργολαβίες που να λύνουν τα προβλήματα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Περιφερειακό συμβούλιο το μεσημέρι για τις καταστροφές από τις βροχές αλλά και τις επαφές για την Πατρών Πύργου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις